Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

“Τελικοί” και “Φιέστες”

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές επιλογές του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 21:45 στο Κάρντιφ της Ουαλίας, Ουαλία – Ουγγαρία τελικός για την δεύτερη θέση στον 5ο όμιλο με τις δυο ομάδες να έχουν φτάσει πολύ κοντά στην δεύτερη προνομιούχο θέση. Οι Ούγγροι είναι δεύτεροι αυτή την στιγμή με 12 βαθμούς. Έναν περισσότερο από τους γηπεδούχους Ουαλούς που είναι τρίτοι με 11 βαθμούς. Και υπάρχει και η Σλοβακία με 10 βαθμούς που παίζει στην έδρα της με το Αζερμπαϊτζάν και με μια νίκη μεγάλη σε έκταση και σε ενδεχόμενη ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι περνάει αυτή δεύτερη μιας και στην ισοβαθμία έχει δυο νίκες απέναντι στην Ουγγαρία.

Το Cardiff City Stadium θα είναι γεμάτο ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα του Ραιάν Γκίγκς να φτάσει στην νίκη και την πρόκριση . Η ομαδα του Μάρκο Ρόσσι δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να πάρει ένα εκτός έδρας αποτέλεσμα ειδικά σε έναν “τελικό” μιας και έρχεται από τρεις εκτός έδρας ήττες και μια νίκη με το Αζερμπαϊτζάν με 3-1. Επιλογή το over 1.5 goal για την Ουαλία σε απόδοση 1.90.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Ολλανδία στις 21:45 στην Γιόχαν Κροιφ Αρίνα του Άμστερνταμ Ολλανδία – Εσθονία. Οι γηπεδούχοι έχουν προκριθεί στα τελικά του EURO 2020 και σήμερα μπροστά στο κοινό τους θα προσπαθήσουν να προσφέρουν θέαμα για να γιορτάσουν την επιστροφή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μετά την απουσία τους από το EURO του 2016.

Οι αδύναμοι Εσθονοί θα τερματίσουν τελευταίοι στον όμιλο με 1 βαθμό και με συντελεστή τερμάτων 2-21 (μέχρι στιγμής δείχνουν να είναι το ιδανικό θύμα για την φιέστα των Ολλανδών στην Γίοχαν Κρόιφ Αρίνα. Οι Ολλανδοί λογικά θα ανοίξουν το παιχνίδι για να ευχαριστήσουν και τον κόσμο και το 4-6 goal σε απόδοση 1.95 δείχνει αρκετά πιθανό, αν επαληθευτεί αυτό το σενάριο.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Διαβάστε επίσης

Back to top button