Άλλα αθλήματαΤοπικά Σπορ

Τένις: Lamia’s Next Gen

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας είναι στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί το Μάριο Ουρανίδη για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Τουρνουά Τένις Νέων Αθλητών της MastersTennisAcademyπου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις τωνΕκπαιδευτηρίων Γείτονα.

Ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας είναι στην ευχάριστη θέση να συγχαρεί το Μάριο Ουρανίδη για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο Τουρνουά Τένις Νέων Αθλητών της Masters Tennis Academy που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Νοεμβρίου στις εγκαταστάσεις τωνΕκπαιδευτηρίων Γείτονα.

Ο 6χρονος αθλητής του συλλόγου μας αγωνίστηκε στην κατηγορία 7-9 ετών, έπαιξε συνολικά 4 αγώνες, και με 3 νίκες και μία ήττα κατάφερε να κατακτήσει την 2η θεση.  Ο Μάριος αποτελεί προιόν του προγράμματος MiniTennisπου λειτουργεί στην Ακαδημία μας από το 2016 και απευθύνεται σε παιδιά από 4 ετών και στόχο έχει την δημιουργία της νέας γενιάς αθλητών τένις του συλλόγου μας αλλά και της πόλης μας. Ήδη πάνω από 20 παιδιά συμμετέχουν στο πρόγραμμα Mini Tennis και από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν το καθένα τη δική του προσπάθεια.

Έμεις σαν διοίκηση του Φιλαθλητικού να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία και να μην ξεχνάμε ότι τα καλύτερα έρχονται μέσα από την διασκέδαση και την αγάπη για το ίδιο το παιχνίδι.

Μπορείτε να πάρετε μία γέυση από τους αγώνες στο κανάλι μας στο YouTube και να δείτε πως μπορεί να παίξει ένας λιλιπούτειος αθλητής σε αυτή την ηλικία.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΟΡΤΑΡΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button