Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κομβικό το παιχνίδι ΠΑΣ Λαμία – Ξάνθη για τον Ραμίρεθ!

Μπορεί τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή στην Ξάνθη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία... παρόλο αυτά η πίεση υπάρχει στον σύλλογο του Κίκο Ραμίρεθ.

Από τη μία ο ΠΑΣ Λαμία των νικών συνεχόμενων νικών… και από την άλλη η Ξάνθη των αρνητικών αποτελεσμάτων και της πίεσης.

Από τη μία τώρα, η Λαμία προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες σε SuperLeague 1 και Κύπελλο Ελλάδος, από την άλλη όμως η Ξάνθη θα αγωνιστεί στο ΔΑΚΛ μετρώντας 4 ήττες και 1 ισοπαλία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Στη Λαμία μπορεί να υπάρχουν χαμόγελα και ευχάριστη διάθεση και να περιμένουν πως και πως το ματς του Σαββάτου έτσι ώστε να συνεχιστούν τα θετικά αποτελέσματα, παρόλο αυτά και ο Άκης Μάντζιος αλλά και οι παίκτες του κρατάνε χαμηλό προφίλ έτσι ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεων.

Τώρα, οι συχόμενες ήττες της Ξάνθης έχουν φέρει αρκετή πίεση στον προπονητή της ομάδας, Κίκο Ραμίρεθ, ο οποίος προσπαθεί να αλλάξει το όλο κλίμα και να επαναφέρει τα χαμόγελα στην ομάδα της Θράκης, αρχής γενομένης από το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Λαμία.

Πράγμα που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ… αν δεν συμβεί τότε ίσως και να αποχαιρετήσει την Ελλάδα!

Διαβάστε επίσης

Back to top button