Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στο τέλος… αλλά τα κατάφερε η Πολωνία!(vid)

Σε ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι, η Πολωνία νίκησε με 3-2 τη Σλοβενία στο «Stadion Narodowy» της Βαρσοβίας και σφράγισε την πρωτιά στον όμιλο.

Σε ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι, η Πολωνία νίκησε με 3-2 τη Σλοβενία στο «Stadion Narodowy» της Βαρσοβίας και σφράγισε την πρωτιά στον όμιλο.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO 2020 – 7ος ΟΜΙΛΟΣ – 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΛΟΒΕΝΙΑ: 3-2

Γήπεδο: Stadion Narodowy – Warsaw

Σε ένα παντελώς αδιάφορο παιχνίδι, η Πολωνία νίκησε με 3-2 τη Σλοβενία στο «Stadion Narodowy» της Βαρσοβίας και σφράγισε την πρωτιά στον όμιλο. Οι Πολωνοί που έτσι κι αλλιώς θα ήταν στην πρώτη θέση του ομίλου, πήραν δύο φορές το προβάδισμα, ωστόσο οι αποκλεισμένοι Σλοβέβοι βρήκαν και τις δύο την απάντηση. Τελικά χάρη σε μία εξαιρετική επίθεση στο 81′, πέτυχαν και τρίτο τέρμα που τους χάρισε τη νίκη.

Η Πολωνία άνοιξε το σκορ με την πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού στο 3′ με απίθανο σουτ του Σζιμάνσκι από τα 25 μέτρα!’ Στο 14′ η Σλοβενία έφερε το ματς στα ίσα με τον Ίλισιτς να περνά ωραία για τον Μάταβζ που με ωραίο σουτ έκανε το 1-1. Στο 35′ οι Πολωνοί είχαν καλή στιγμή με κεφαλιά του Λεβαντόφσκι, μετά από κόρνερ του Σζιμάνσκι, που απέκρουσε ο Όμπλακ.

Η Πολωνία είχε την πρώτη καλή στιγμή του δεύτερου μέρους στο 50′ με κοντινό σουτ του Κρικόβιακ, μετά από κόρνερ του Σζιμάνσκι, που απέκρουσε ο Όμπλακ. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι Πολωνοί πήραν και πάλι προβάδισμα με τον Λεβαντόφσκι να κάνει τρομερή ενέργεια και σουτ από πλάγια θέση για το 2-1. Στο 61′ οι Σλοβενία φέρε και πάλι το ματς στα ίσα με τον Βέρμπιτς να γυρίζει για τον Μάταβζ που έστρωσε στον Ίλισιτς κι αυτός με δυνατό σουτ έκανε το 2-2. Στο 67′ ο Λεβαντόφσκι είχε καλή στιγμή αλλά ο Όμπλακ απέκρουσε. Στο 81′ ο Λεβαντόφσκι βρήκε ωραία τον Γκροζίσκι που με κεφαλιά γύρισε για τον Γκοράλσκι κι αυτός έκανε το 3-2. Στο 86′ η Σλοβενία έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κούρτιτς για μαρκάρισμα στον Γκοράλσκι.

ΠΟΛΩΝΙΑ: Σέζνι, Πίστσεκ (45+3′ Κετζιόρα), Μπέντναρεκ, Γλικ (7′ Γιεντριτζέϊτζουκ), Ρέκα, Γκροζίσκι, Γκοράλσκι, Κρικόβιακ, Σζιμάνσκι, Ζιελίνσκι, Λεβαντόφσκι

ΣΛΟΒΕΝΙΑ: Όμπλακ, Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μεβλία, Μπάλκοβετς, Κριν, Κούρτιτς, Ίλισιτς, Μπιόλ (72′ Ζάιτς), Βέρμπιτς, Μάταβζ

Διαβάστε επίσης

Back to top button