Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στοίχημα: Δυσκολεύει την Γάνδη Η Αντβέρπ!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκε και το κύπελλο της Αγγλίας, ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά των ευρωπαϊκών ομάδων και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στα πρωταθλήματα, στα κύπελλα συλλόγων και φυσικά στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχήματος! Ολοκληρώθηκε και το κύπελλο της Αγγλίας, ολοκληρώθηκαν τα προκριματικά των ευρωπαϊκών ομάδων και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στα πρωταθλήματα, στα κύπελλα συλλόγων και φυσικά στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Επιστροφή λοιπόν στα γνωστά λημέρια δηλαδή στα πρωταθλήματα. Έχουμε ένα πάρα πολύ μικρό κουπόνι σήμερα, με επιλογές για δυνατούς λύτες, που μάλλον για σταυρόλεξο θα το πάμε παρά για στοίχημα. Κοιτώντας τους αγώνες των πρωταθλημάτων, προσωπικά, θα αφήσω εκτός και τα ματς της Λατινικής Αμερικής και θα στραφεί το ενδιαφέρον μας σε οικεία πρωταθλήματα και σε αγώνες που έχουν ενδιαφέρον. Συγκεκριμένες επιλογές λοιπόν, μετρημένες αποδόσεις, και θα παίξουμε συγκρατημένα. Πάμε στην ανάλυση: 

Φρεμάντ Αμάγκερ-Κόγκε (20:00): 

Η πρώτη μας επιλογή αφορά την Δανία και συγκεκριμένα τη δεύτερη κατηγορία της Δανίας. Η Φρεμάντ Αμάγκερ (στο εξής Φρεμάντ) υποδέχεται την Κόγκε. Δύο ομάδες που είναι αρκετά ισορροπημένες, σχεδόν ίδιες, με ίδια άμυνα και ελάχιστη διαφορά στον συντελεστή της επίθεσης. Ακόμα και το κίνητρο των δύο ομάδων είναι κοινό. Στα 17 ματς μέχρι τώρα προσπαθούν να μαζέψουν βαθμούς για να σωθούν. Γενικά, ένα σχόλιο που πρέπει να κάνουμε για το φετινό πρωτάθλημα στη β΄Δανίας είναι ότι πρόκειται για ένα πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα με ομάδες που από τη μέση και πάνω διεκδικούν την άνοδο και από τη μέση και κάτω προσπαθούν να σώσουν την χρονιά. Η Φρεμάντ είναι 5η αλλά απέχει 12 ολόκληρους βαθμούς από την πρώτη θέση και είναι φυσικό να προσπαθεί περισσότερο να σώσει την κατηγορία παρά να ανέβει. Απέχει μόλις 3 βαθμούς από τον υποβιβασμό. Δηλαδή έχουμε 6 ομάδες από τις 14 που παλεύουν να σωθούν. Εντός είναι μια μέτρια ομάδα που σκοράρει μεν αλλά δέχεται γκολ και εύκολα. Κάνει όμως σημαντικές νίκες όπως η νίκη-πρόκριση επί της Μίντιλαντ στο κύπελλο! Μετρημένη και ισορροπημένη η προϊστορία με την Κόγκε. Η Κόγκε, μιας και την αναφέραμε είναι μια μικρομεσαία ομάδα της κατηγορίας που θέλει και αυτή να σωθεί. Πιο φορμαρισμένη από την αντίπαλό της και σκοράρει σχεδόν πάντα εκτός στα παιχνίδια με την Φρεμάντ. Η Κόγκε έχει μόλις μια ήττα σε 5 αγώνες και δείχνει θεαματικά σημάδια ανάκαμψης σε σχέση με την μέχρι πρότινος εικόνα της. Έτσι, λόγω κινήτρου, θα πάμε σε μία επιλογή και μόνο. GG στο 1.60 (Betshop). 

Αντβέρπ-Γάνδη (21:30): 

Παρά τις απουσίες της Αντβέρπ, οι οποίες είναι και σημαντικές καθώς λείπουν παίκτες σε νευραλγικές θέσεις, όπως οι Ντεφούρ, Οπάρε, Ματέους κ.λπ, παραμένει μια ομάδα σκληρή, άκρως ανταγωνιστική και σταθερή εδώ και αρκετά χρόνια και αποτελεί μια από τις υπολογίσιμες ομάδες του Βελγίου. Είναι στην 6η θέση και φιλοδοξεί να ανέβει και να παίξει και φέτος στα πλέι οφ ώστε να καταφέρει να διεκδικήσει μια θέση στην Ευρώπη. Η Γάνδη από την άλλη έχει εξαιρετική εικόνα φέτος. Ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα και παίζει καλά. Είναι όμως, κακή εκτός με την Αντβέρπ να είναι πολύ δυνατή εντός. Πιθανό να σκοράρουν και οι δύο αλλά θα δώσω και ένα προβάδισμα στην έδρα της Αντβέρπ που δεν έχει χάσει εδώ και μήνες. Ακόμα και την Μπριζ κέρδισε με 2-1. 1Χ+over 1.5 στο 1.91 (Stoiximan). 

Διαβάστε εδώ την αξιολόγηση της Novibet και δείτε ο,τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι!

Διαβάστε επίσης

Back to top button