FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Τάσος Καραμάνος για τη μάχη της παραμονής!

Δείτε τι δήλωσε ο σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Τάσος Καραμάνος για τη μάχη της παραμονής αλλά και το όριο βαθμών που θα πρέπει να μαζέψει μία ομάδα για να σωθεί.

Στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, ο σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, Τάσος Καραμάνος.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής σε ερώτηση για το πόσους βαθμούς θα πρέπει να μαζέψει μία ομάδα για να καταφέρει να σωθεί σημείωσε πως «31-32-33 πόντοι» θα είναι σύμφωνα με τον ίδιο η συγκομιδή που θα πρέπει να κάνει μία ομάδα για να παραμείνει στην κατηγορία.

Επίσης, ο Καραμάνος τόνισε πως η Λαμία δεν απέχει μακριά από αυτό τον στόχο και πως σκοπός της ομάδας είναι να συνεχίσει δυναμικά το πρωτάθλημα έως το τέλος καθώς οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του 28χρονου επιθετικού:

«Θεωρώ ότι γύρω στους 31-32 πόντους ή κάπου εκεί θα είναι το όριο της παραμονής. Δεν απέχουμε πολύ από αυτό το όριο και το σημαντικότερο είναι να αξιοποιήσουμε όπωσδήποτε τα παιχνίδια μας στην έδρα μας.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό. Βέβαια τα παιχνίδια έχουν λιγοστέψει πλέον και πρέπει να συνεχίσουμε με το ίδιο πρόσωπο και μην ξεχνάμε πως οι τελευταίες εντυπώσεις είναι αυτές που μένουν και θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη σεζόν.»

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button