Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας BC fan club: Και τώρα… ΚΣ Γέφυρα!

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής Μπάσκετ ανδρών, ο Έσπερος Λαμίας θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την ΚΣ Γέφυρα Θεσσαλονίκης και το «Esperos Lamias BC fan club» σας βάζει στο κλίμα.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β΄Εθνικής Μπάσκετ ανδρών, ο Έσπερος Λαμίας θα αγωνιστεί εκτός έδρας με την ΚΣ Γέφυρα Θεσσαλονίκης και το «Esperos Lamias BC fan club» σας βάζει στο κλίμα.

Συνέχειας…ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ με την ΚΣ ΓΕΦΥΡΑ Θεσσαλονίκης.

Φίλες και φίλοι του μπασκετικού, ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ…

Την ΚΥΡΙΑΚΗ 24 Νοεμβρίου, η ομάδα μας αγωνίζεται, για δεύτερη συνεχόμενη φορά, εκτός έδρας, για την 8η αγωνιστική, με την ομάδα της ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ Θες/κης.

Είναι πλέον πανθομολογούμενο και τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα των ομάδων το καταδεικνύουν, ότι η φετινή μάχη για τις θέσεις ανόδου στην Α2 κατηγορία και για τον υποβιβασμό από την Β’Εθνική, θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα της ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ Θες/κης με πολύ καλό υλικό έμπειρων παικτών ,έχει ως προσανατολισμό να διεκδικήσει την άνοδο στην υψηλότερη κατηγορία.

Εμείς ως ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ από την έναρξη του πρωταθλήματος, οριοθετήσαμε μέσα από την ανανέωση που πραγματοποιήσαμε, τον στόχο παραμονής της ομάδας μας, στην Β’Εθνική.

Τα μέχρι σήμερα αποτελέσματά μας, δεν είναι αποτρεπτικά ώστε να δημιουργηθούν δεύτερες σκέψεις και αναθεώρηση του τιθέντος ρεαλιστικού στόχου.

Γνωρίζοντας τις δύσκολες συνθήκες της προσπάθειας όλων , υπάρχει για τους αθλητές και το προπονητικό επιτελείο μια μεγαλύτερη πίστωση χρόνου και υπομονή, ώστε να δείξουν τις ικανότητές τους, με γνώμονα και το δύσκολο της ομοιογένειας της νέας ηλικιακά ομάδας και ότι συνεχίζουμε με ένα πρόγραμμα φωτιά στα πρώτα οκτώ (8) παιχνίδια, εκ των οποίων τα (5) εκτός έδρας.

Ως esperoslamias bc fan club και χρόνιοι ακολουθητές της ρομαντικής πλευράς των προσπαθειών του οργανισμού Εσπερος Λαμίας,για την ανάπτυξη του basketball στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος , θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ΟΜΑΔΑ, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ και υπό όποιες αντίξοες συνθήκες και αν προκύπτουν…

…Καλό μας ταξίδι…Καλό μας παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης

Back to top button