ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η προϊστορία λέει… ισοπαλία και «no goal»!(pics+vids)

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την Ξάνθη στο ΔΑΚΛ με στόχο την πρώτη του νίκη απέναντι στην ομάδα της Θράκης.

Στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την Ξάνθη στο ΔΑΚΛ με στόχο την πρώτη του νίκη απέναντι στην ομάδα της Θράκης.

Τρίτος χρόνος της Λαμίας στην SuperLeague και μία από τις ομάδες που ακόμη δεν έχει καταφέρει να κερδίσει είναι αυτή της Ξάνθης.

Το LamiaSports στο πλαίσιο του αγώνα ΠΑΣ Λαμία – Ξάνθη, σας βάζει στο κλίμα με pre game αφιερώματα!

Σήμερα θα εξετάσουμε την προϊστορία των δύο συλλόγων στην πρώτη κατηγορία της χώρας μας. Τέσσερις φορές έχουν συναντηθεί Λαμία και Ξάνθη με την προϊστορία να είναι ξεκάθαρη!

Ισοπαλία… και «no goal»!

Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

19 Αυγούστου 2017

1η αγωνιστική SuperLeague 2017-2018

Ξάνθη – ΠΑΣ Λαμία 0-0

Το κοντινό 2017 ο ΠΑΣ Λαμία στις 19 Αυγούστου κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της SuperLeague παίζοντας εκτός έδρας με την πάντα δυνατή Ξάνθη.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, είχε καταφέρει να φύγει με το 0-0 από την έδρα της Ξάνθης κάνοντας μία αρκετά καλή αρχή αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα που αντιμετώπιζε το σύνολο του Έλληνα προπονητή είχε τότε 28 χρόνια (τώρα πλέον είναι 31) συνεχούς παρουσίας στην πρώτη κατηγορία.

Η Λαμία σε εκείνον τον αγώνα είχε τις ευκαιρίες της για να πετύχει κάποιο τέρμα, όμως δεν κατάφερε και έφυγε με ψηλά το κεφάλι παίρνοντας τον πρώτο της ιστορικό βαθμό στην κατηγορία!

 

7 Ιανουαρίου 2018

16η αγωνιστική SuperLeague 2017-2018

ΠΑΣ Λαμία – Ξάνθη 0-1

Η δεύτερη αναμέτρηση των δύο συλλόγων, στο ΔΑΚ Λαμίας αυτή τη φορά, δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία για την ομάδα του ΠΑΣ.

Ένα γκολ του Αλφρέντο Μεχία στο 34΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε τη νίκη στην φιλοξενούμενη ομάδα και τους τρεις βαθμούς.

Το 0-1 ήταν το τελικό σκορ της αναμέτρησης και αυτή ήταν η πρώτη και μοναδική ήττα, μέχρι στιγμής, της Λαμίας από την Ξάνθη.

 

1 Οκτωβρίου 2018

5η αγωνιστική SuperLeague 2018-2019

ΠΑΣ Λαμία – Ξάνθη 0-0

Η τρίτη αναμέτρηση των δύο ομάδων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της SupeLeague και το τελικό σκορ ήταν και πάλι το 0-0.

Η Λαμία ήταν αυτή που είχε την πρωτοβουλία και τις φάσεις για να πάρει τη νίκη παρόλο αυτά τη μεγαλύτερη ευκαιρία την έχασε ο Σουλεϊμάν Οκάν, όπου έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Σαράνοφ.

Έτσι, η «λευκή ισοπαλία» ήταν για ακόμη μία φορά το τελικό αποτελέσμα στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων.

 

9 Φεβρουαρίου 2019

20η αγωνιστική SuperLeague 2018-2019

Ξάνθη – ΠΑΣ Λαμία 0-0

Τέταρτη και τελευταία αναμέτρηση τω δύο ομάδων, μέχει την επόμενη, πραγματοποιήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου του 2019 για την 20η αγωνιστική της SuperLeague.

Παρόλο αυτά, ούτε αυτός ο αγώνας ανέδειξε νικητή καθώς το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button