FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αυτός έχει τις περισσότερες «κυανόλευκες» τελικές…(pics)

Ο Μπαράλες είναι ο βασικός σέντερ φορ του ΠΑΣ Λαμία, ο Ντάνιελ Αντέτζο έβαλε το πρώτο γκολ της ομάδας στη φετινή SuperLeague αλλά άλλος έχει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες μέχρι στιγμής.

Ο φετινός ΠΑΣ Λαμία προβληματίζει και πάλι στον τομέα επίθεση και γκολ (και όχι μόνο), όμως στην επίθεση υπάρχει ένα μεγάλο όνομα το οποίο αν υπάρχει σωστή λειτουργία στην ομάδα, θα ξεκινήσει να βρίσκει δίχτυα…

Βέβαια, το πρώτο γκολ της ομάδας το πέτυχε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ, ο Ντάνιελ Αντέτζο ενώ θυμίζουμε πως και στα φιλικά παιχνίδια γκολ από επιθετικό δεν είδαμε…

Τώρα όμως, αυτό που αξίζει περισσότερο να αναφέρουμε είναι πως τις περισσότερες τελικές προσπάθειες στα δύο πρώτα παιχνίδια της Λαμίας στη SuperLeague, δεν τις έχει ούτε ο Μπερτόλιο, ούτε ο Μπαράλες ούτε καν ο Καραγκούνης ο οποίος δείχνει να είναι στην καλύτερη κατάσταση αγωνιστικά και ψυχολογικά απ΄όλους.

Τις περισσότερες τελικές προσπάθειες τις έχει ο «μαέστρος» του άξονα ο Μάρκο Μπλάζιτς. Ο Σέρβος μέσος για ακόμη μία σεζόν, κάνει και προσπαθεί να κάνει «παπάδες» στο κέντρο αλλά μία ότι είναι 33ετών και μία ότι το σύστημα δεν τον βοηθάει έχει και αρκετά λάθη (13).

Τις 4 τελικές πάντως τις έχει πετύχει, έχοντας 4 σουτ εκτός τέρματος. Πάντως, τα άλλα στατιστικά του έχουν έως εξής, έχει 1 ασίστ, 18 εύστοχες πάσες, 2/3 εύστοχα γεμίσματα και 3 κλεψίματα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button