ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Βασιλόγιαννης: «Έχουμε βρει τα πατήματά μας / Είμαι 100% έτοιμος!»

Στην κάμερα του «Star Κεντρικής Ελλάδος» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραγιάννη, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Στην κάμερα του «Star Κεντρικής Ελλάδος» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραγιάννη, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Λαμία, Ανδρέας Βασιλόγιαννης.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Λαμίας, Ανδρέας Βασιλόγιαννης, μιλώντας στην κάμερα του «Star Κεντρικής Ελλάδος» και στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραγιάννη, αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι της ομάδας του με την Ξάνθη.

Απομαγνητοφώνηση δηλώσεων: Λάμπρος Αρναούτογλου / LamiaSports

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του:

«Σίγουρα η ψυχολογία είναι το Α και το Ω. Μετά από δύο συνεχόμενες νίκες είναι κάτι που βοηθάει. Η βαθμολογική κατάσταση είναι κάτι πολύ σημαντικό και όλα τα παιδιά μέσα στην ομάδα είμαστε χαρούμενοι και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι.»

Για το ματς με την Ξάνθη:

«Όπως σωστά έχει αναφέρει και ο κόουτς, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και όπως έχετε δει και εσείς όλες οι ομάδες παλεύουν είτε εντός είτε εκτός να πάρουν τους τρεις βαθμούς.Τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες. Για το συγκεκριμένο με την Ξάνθη, θα ήθελα να πω και εγώ ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει εμείς να παίξουμε και να κάνουμε αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που έχει δώσει ο προπονητής μας για να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα παίζουμε με μία ομάδα η οποία έχει ξεκινήσει πολύ καλά το πρωτάθλημα, όμως και εμείς έχουμε βρει τα πατήματά μας και παίρνουμε τους βαθμούς που είναι το πιο σημαντικό.»

Για το εαν είναι έτοιμος να σκοράρει:

«Αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Θεωρώ πως είμαι καλά, είμαι στο 100% πλέον και νιώθω έτοιμος!»

Για το κόσμος της ομάδας:

«Το έχω πει άπειρες φορές ότι ο κόσμος είναι ο 12ος μας παίκτης και το έχει δείξει άλλωστε πάρα πολλές φορές. Τον καλό (τον κόσμο) μέσα από αυτή τη δήλωσή μου να έρθει και να μας στηρίξει και να μας βοηθήσει καθώς τον έχουμε ανάγκη.»

πηγή: Star Κεντρικής Ελλάδος / StarSports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button