Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

ΑΟ Στυλίς – Παμμωλιακός: Ντέρμπι με τα όλα του!(pics)

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του LamiaSports, από την εκτός έδρας νίκη του Παμμωλιακού στην έδρα του ΑΟ Στυλίδας.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του LamiaSports, από την εκτός έδρας νίκη του Παμμωλιακού στην έδρα του ΑΟ Στυλίδας.

Ένα παιχνίδι… πραγματικό ντέρμπι πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Στυλίδας.

Η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Παμμωλιακό, σε παιχνίδι που είχε αρκετές φάσεις, δυνατές μονομαχίες και τρία υπέροχα γκολ.

Η ομάδα της Στυλίδας έδειξε από την αρχή την μαχητικότητά της και θα μπορούσε ήδη από τα πρώτα λεπτά να βρίσκεται μπροστά στο σκορ, παρόλο το γκολ του Κουφιώτη K.. στο 15΄δεν έφτανε.

Μετά το 1-0, η ομάδα του ΑΟΣ είχε άλλες δύο κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ κάτι που δεν έπραξε, ενώ στη δεύτερη φάση ο Μώλος εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία, βγήκε στην αντεπίθεση και με τον Mπράχο στο 33΄έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Μπορεί η ομάδα του Ανδρέα Ανυφαντή να ήταν πιο μαχητική και με μεγαλύτερη θέληση μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όμως η φιλοξενούμενη ομάδα «έβαλε μπροστά» την ποιότητά της και με τον Δημήτρη Παπαναστασίου να γίνεται πρωταγωνιστής πήρε το διπλό, κάνοντας στο 39΄το 1-2.

Ο Παπαναστασίου, ανέλαβε να εκτελέσει απευθείας το φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή του Μωραΐτη και με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 1-2. (Θα ακολουθήσει βίντεο με το γκολ-φάουλ)

Να σημειώσουμε κάπου εδώ πως εξίσου πρωταγωνιστές των δύο ομάδων ήταν και οι τερματοφύλακες. Αμφότεροι, Μωραΐτης και Κουκονδύνης είχαν εξαιρετικές επεμβάσεις κρατώντας το σκορ χαμηλά…

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο της Στυλίδας και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button