Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κεραυνός Βαθύκοιλου – Νέο Κρίκελλο 0-6: Νέα «βαριά» ήττα για τον Κεραυνό!(pics)

Διαβάστε το ρεπορτάζ του LamiaSports από την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ανάμεσα στον Κεραυνό Βαθύκοιλου και το Νέο Κρίκελλο.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του LamiaSports από την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας ανάμεσα στον Κεραυνό Βαθύκοιλου και το Νέο Κρίκελλο.

Μία εύκολη νίκη με 0-6 σκορ πανηγύρισε η ομάδα του Νέο Κρικέλλου, η οποία φιλοξενήθηκε στο γήπεδο της Πελασγίας από τον Κεραυνό Βαθύκοιλου.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Ένα δύσκολο απόγευμα πέρασε η ομάδα του Κεραυνού Βαθύκοιλου απέναντι στο Νέο Κρίκελλο. Η γηπεδούχος ομάδα ηττήθηκε με το «βαρύ» 0-6 συνεχίζοντας, δυστυχώς, τις κακές εμφανίσεις.

Η ανωτερότητα της ομάδας του Πέτρου Καραΐσκου φάνηκε ήδη από τα πρώτα λεπτά μέσα στο γήπεδο.

Στα πρώτα 54΄΄ ο Γιάννης Λάππας με δυνατό σουτ εκτός της περιοχής, έκανε το 0-1 πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό γκολ!

Καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα η ομάδα του Κρικέλλου είχε το πάνω χέρι και τις φάσεις για γκολ. Στο 18΄και μετά από σέντρα του Παπακώστα πίσω από το κέντρο, η μπάλα έφτασε στον Καυκιά, ο οποίος πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και με πλασέ έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια του αγώνα και στο 25΄έπειτα από ωραία πάσα του Νίκου Λάππα από την αριστερή πλευρά, ο Φλέσσας με σουτ εντός της περιοχής έκανε τρία τέρματα για την ομάδα του.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Φλέσσας και πάλι, αυτή τη φορά από πάσα του Καυκιά έκανε το 0-4 από κοντινή απόσταση, ενώ λίγο πριν τελειώσει το πρώτο ημίχρονο, ο Στυλιανός έβαλε το 5ο γκολ της ομάδας του Κρικέλλου κάνοντας το 0-5.

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τις δύο ομάδες να ρίχνουν αισθητά τον ρυθμό τους, για ευνόητους λόγους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν παρόλο αυτά ακόμη ένα γκολ για την άμυνα του Κεραυνού.

Ο Χατζής, εκτέλεσε το φάουλ για το Κρίκελλο με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα του Κατσαούνου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Κεραυνός Βαθύκοιλου: Κατσαούνος, Μπακας, Alishti, Τσιούμας, Στουρνάρας, Μπισμπιγιάννης, Γιαννακας, Λινος, Κόμνος, Γερογιάκομος, Καραγεώργος.

Νέο Κρίκελλο: Μαγκλάρας, Μάνδαλος, Λάππας Ν., Παπακώστας, Συγγούνης, Καμαλάτας, Καυκιάς, Λάππας Ι., Λατσούδας, Στυλιανός, Φλέσσας

Δείτε τις φωτογραφίες του LamiaSports:

Διαβάστε επίσης

Back to top button