Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Το πλάνο και οι επιλογές που «χτυπούν»

Η διαχείριση που έχουν οι Άγγελος Λιάσος και Αλέξανδρος Λώλης στον ΠΑΣ Γιάννινα σηκώνει συζήτηση. #slgr #pasgianninafc #Λιάσος #Λώλης #slgrinterwetten

Η διαχείριση που έχουν οι Άγγελος Λιάσος και Αλέξανδρος Λώλης στον ΠΑΣ Γιάννινα σηκώνει συζήτηση

Ένα από τα πράγματα που κάνει με συνέπεια τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι το να βγάζει παίκτες. Αποτελεί φιλοσοφία του κλαμπ.

Το ήθελε ο ιδιοκτήτης, βοήθησε σημαντικά σε αυτό ο Γιάννης Πετράκης όπως και άλλα άτομα που εργάζονταν τότε στο κλαμπ. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που αναδείχτηκαν και πουλήθηκαν. Έγινε και γίνεται προσπάθεια να συντηρηθεί αυτό.

Βλέποντας κανείς το ρόστερ, καταλαβαίνει πως χρήματα στον ΠΑΣ Γιάννινα συγκεκριμένοι παίκτες μπορούν να φέρουν. Μανώλης Σάλιακας και Μάρβιν Πίρσμαν το έκαναν, οι προτάσεις απορρίφθηκαν και έχοντας μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους, είναι πιθανό να χαθούν ακόμη και τσάμπα.

Από εκεί και πέρα, δύο θεωρητικά είναι τα σημαντικά projects του κλαμπ, οι Άγγελος Λιάσος και Αλέξανδρος Λώλης. Κατά καιρούς έγινε και μεγάλη συζήτηση για εκείνους όπως και για τον τρόπο που το κλαμπ προσπάθησε να τους… αποκόψει μανατζερικά -χωρίς επιτυχία- από διάφορους ενδιαφερόμενους. Ο Γιώργος Σίμος καλεί και τους δύο στην Ελπίδων, ενώ τα στοιχεία που έχουν δείξει είναι ενθαρρυντικά. Σε αυτή την ηλικία δουλειά οπωσδήποτε χρειάζεται ο καθένας, αλλά η πρώτη ύλη υπάρχει.

Εκτός από δουλειά, όμως, χρειάζεται και το κατάλληλο πλάνο και εκεί μπορεί να ανοίξει μία συζήτηση και για τους δύο. Τη σεζόν που μας πέρασε ο Λιάσος έκανε αρκετά ματς. Κάτι ο τραυματισμός του Σιόντη, κάτι που ο Αργύρης Γιαννίκης τον πίστευε, το κοντέρ συνολικά έγραψε 28 παιχνίδια. Ο Αλέξανδρος Λώλης αγωνίστηκε αισθητά λιγότερο. Στα πρώτα ματς έπαιρνε ευκαιρίες, αλλά στη συνέχεια ο Γιαννίκης τον εξαφάνισε. Τελικά 13 συμμετοχές πραγματοποίησε, αλλά στον δεύτερο γύρο και έως τα πλέι άουτ, έπαιξε λίγο.

Φέτος ο Ηρακλής Μεταξάς τον Λώλη τον έβαλε βασικό με τον Ιωνικό και ήταν εκείνος που την… πλήρωσε για το μέτριο πρώτο ημίχρονο, καθώς έγινε αλλαγή στην ανάπαυλα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα, βέβαια, επιθετικά δεν βελτιώθηκε ούτε στο δεύτερο 45λεπτο στη Νίκαια. Κόντρα στον ΟΦΗ, δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό. Όσο για τον Λιάσο; Σε μία αλλαγή που ουδείς κατάλαβε, μπήκε απλώς για να μπει με τους Κρητικούς. Μία που πέρασε στο ματς, μία που ακούστηκε το σφύριγμα της λήξης. Και αυτό ήταν το πρώτο του φετινό παιχνίδι.

Το πλάνο μάλλον δεν είναι ξεκάθαρο τη δεδομένη χρονική στιγμή και αυτό αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημα. Εάν βρεθεί ο τρόπος να αξιοποιηθούν, τα κέρδη ενδεχομένως να είναι για όλους σημαντικά.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button