Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Δυάδα CHL στο 4.40

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στο Champions League και τον 3ο όμιλο στις 22:00 στην Αγγλία Μάντσεστερ Σίτυ – Σαχτάρ.

Οι παίχτες του Γκουαρδιόλα βλέπουν να απομακρύνεται ο στόχος του πρωταθλήματος και έτσι δεν υπάρχουν δικαιολογίες όσον αφορά το Champions League. H Σίτυ πρέπει να ψάξει την κατάκτηση αλλά δεν δείχνει ψυχολογικά τουλάχιστον προς το παρόν να μπορεί να αντέξει αυτό το βάρος. Υπερταλαντουχα ομάδα είναι, δεμένη είναι και ο Γκουαρντιολα είναι από τους κορυφαίους σύγχρονους προπονητές.

Με 10 βαθμούς σε 4 παιχνίδια με 3 νίκες και 1 ισοπαλία και συντελεστή τερμάτων 11-2 με νίκη και τυπικά βρίσκεται στην επομένη φάση. Η Σαχτάρ είναι κοντά στην πρόκριση αν η Ντιναμο Ζάγκρεμπ δεν πάρει βαθμούς με την Αταλάντα. Επιλογή το G/G και OVER 2.5 σε απόδοση 2.10 μιας και η Σάχταρ είναι έμπειρη ομάδα και τα γκολ σε περιπτωση ισοβαθμίας με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ ή ακόμη και την Αταλαντα (έχει ακόμα κάποιες ελπίδες) παίζουν ρόλο.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Τουρκία λιγο νωρίτερα στις 19:55 Γαλατασαραι – Μπρίζ. Οι γηπεδούχοι είναι τελευταίοι στον όμιλο με έναν μόλις βαθμό και αυτο χωρίς να σκοράρουν με συντελεστή τερμάτων 0-8. Αλλά έχουν ελπίδες για να συνεχίσουν τουλάχιστον στο Europa League και να μην τερματίσουν τελευταίοι στον όμιλο. Η Μπρίζ έχει 2 βαθμούς με 2 ισοπαλίες και 2 ήττες και θα παλέψει για την θέση στο Europa League και συντελεστή τερμάτων 2-8. Η ατμόσφαιρα θα είναι καυτή στην Κωνσταντινούπολη και θα κριθούν πολλά, όσον αφορά την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Επιλογή το 1Χ & OVER 1.5 σε απόδοση 2.10.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΔΥΑΔΑ

19:55 | Γαλατασαραι – Μπρίζ

1Χ & OVER 1.5 (2.10)

22:00 | Μάντσεστερ Σίτυ – Σαχτάρ

G/G και OVER 2.5 (2.10)

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΥΑΔΑΣ: 4.40

Διαβάστε επίσης

Back to top button