Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Φαινόμενο» Λεβαντόφσκι με 31 γκολ σε 4 μήνες

Σίγουρα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν χρειάζονταν τα τέσσερα γκολ που σημείωσε χθες στο Βελιγράδι, στη νίκη (0-6) της Μπάγερν εναντίον του Ερυθρού Αστέρα, για να επιβεβαιωθεί ως ...φαινόμενο. 

Σίγουρα ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν χρειάζονταν τα τέσσερα γκολ που σημείωσε χθες στο Βελιγράδι, στη νίκη (0-6) της Μπάγερν εναντίον του Ερυθρού Αστέρα, για να επιβεβαιωθεί ως …φαινόμενο.

Ο Πολωνός επιθετικός, πάντως, σημειώνοντας αυτά τα τέσσερα γκολ, σε 14 λεπτά και 31 δευτερόλεπτα (μεταξύ 53 ‘και 67’) έγινε ο πρώτος παίκτης που έκανε «καρέ» στο Champions League με δύο διαφορετικές ομάδες: την Μπάγερν εχθές και το 2013 με την Ντόρτμουντ, ενάντια στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ιταλική εφημερίδα Gazzeta Dello Sport.

Ο «Λέβα», είναι πλέον πρώτος σκόρερ στο UCL 2019/20 με 10 γκολ, μπροστά από τον Χάλαντ (7), ενώ με 63 γκολ είναι πέμπτος στη σχετική λίστα των σκόρερς στην κορυφαία διοργάνωση.

Και μπορεί ο Νοέμβριος να μην έχει τελειώσει ακόμα, αλλά εκείνος έχει κιόλας πετύχει 31 γκολ σε -σχεδόν- τέσσερις μήνες.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button