ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο κόσμος ρώτησε… και ο Βύντρα απάντησε!

Διαβάστε την συνέντευξη του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΣ Λαμία, Λουκά Βύντρα...

Διαβάστε την συνέντευξη του κεντρικού αμυντικού του ΠΑΣ Λαμία, Λουκά Βύντρα…

Ο πολύπειρος Λουκάς Βύντρα της Λαμίας έχει αφήσει το στίγμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ και η διεθνής του καριέρα είναι αξιοζήλευτη, καθώς σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε ο Βύντρα ήταν σχεδόν πάντα ανάμεσα στις βασικές επιλογές των προπονητών του.

Στην καθιερωμένη πλέον Συνέντευξη της Εβδομάδας στην ιστοσελίδα της Super League o καταξιωμένος αμυντικός σημειώνει ότι “η Λαμία είναι μια όμορφη πόλη με αρκετές επιλογές για να περάσεις καλά” και συμπληρώνει: “Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα με καλές ομάδες,  με εναλλαγές στη βαθμολογία. Έχει ενδιαφέρον και πιστεύω έτσι θα πάει μέχρι τέλος.”

Θανάσης Φούντας

Λουκά,  ποιό είναι το παιχνίδι από όλη τη καριέρα σου  που θα ήθελες να ξαναπαίξεις και γιατί;

Όλα…..! Έχω παίξει πάρα πολλά παιχνίδια αλλά μακάρι να είχα παίξει αλλά τόσα!

Αν όμως εννοείς παιχνίδι σε κρισιμότητα και σπουδαιότητα, ένα από όλα είναι αυτό με την Ουκρανία που με το γκολ του Σαλπιγγίδη περάσαμε στο Μουντιάλ.

Αλλά υπάρχουν πάρα πολλά παιχνίδια που θα ήθελα να ξαναπαίξω!

Γιώργος Γκιουμές

Λουκά καλησπέρα, είμαι οπαδός του Πανηλειακού και θα ήθελα να σε ρωτήσω ποιά ήταν η πιο ευτυχισμένη σου στιγμή στον Πανηλειακό;  Μπορεί να έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια αλλά ακόμα σε ΑΓΑΠΑΜΕ…..

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή ήταν όταν ανέβηκε η ομάδα πάλι Α΄ Εθνική, γενικά όμως έζησα ευτυχισμένες στιγμές με τον Πανηλειακό.

Βασίλης Κητοράκης

Λουκά είσαι ένα από τα άτομα που σε όλη την μέχρι τώρα καριέρα σου έχεις κερδίσει τον σεβασμό όλων των φιλάθλων με την προσφορά σου αλλά κυρίως με το απαράμιλλο ήθος σου. Η ερώτησή μου είναι: Είναι τόσο δύσκολο ένα προβεβλημένο άτομο ( αθλητής, δημοσιογράφος, ηθοποιός κλπ) να επιδεικνύει τέτοιο ήθος και γιατί δεν το βλέπουμε στις μέρες μας;

Προσωπικά είμαι φίλαθλος ομάδας αντίπαλης από αυτή που υπηρέτησες χρόνια και της Λαμίας γι αυτό και ευγνωμονώ τον πρόεδρο που σε έφερε στην ομάδα μας και μακάρι αργότερα να προσφέρεις την τεράστια εμπειρία σου από άλλο πόστο.

Πίστεψέ με δεν κάνω τίποτα άλλο από το να είμαι ο εαυτός μου, πάντα με τα θετικά και τα αρνητικά μου, όπως όλοι μας.

Δεν είναι ούτε δύσκολο ούτε εύκολο, πρέπει να βρεις τις ισορροπίες και να μη παρασυρθείς από αυτά που συμβαίνουν γύρω  σου,ούτε τα καλά αλλά ούτε τα κακά!

Ηλίας Κίτος

Λουκά, θεωρείς ότι η Λαμία, με το υπάρχον ρόστερ, μπορεί να μπεί στα πλέι οφ;

Η ομάδα είναι έμπειρη, έχει καλούς ποδοσφαιριστές,  παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Έχουμε βάλει τους στόχους μας και στο τέλος της χρονιάς πιστεύω θα τους έχουμε εκπληρώσει.

Γιάννης Κακούρας

Είσαι χαρούμενος εσύ και η οικογένειά σου με την επιλογή σου να έρθεις στην ομάδα και την πόλη μας και επειδή είσαι ένας μεγάλος πλέον ποδοσφαιριστής, τόσο σε ταλέντο όσο δυστυχώς και σε ηλικία πλέον, πως θα σου φαινόταν το ενδεχόμενο αν σου γινόταν πρόταση από την ομάδα μας να παραμείνεις και μετά το τέλος της καριέρας σου σε εμάς, από διαφορετικό πόστο.
ΠΑΜΕ ΛΑΜΙΑΡΑ!

Δυστυχώς η οικογένεια μου δεν είναι μαζί μου.

Η Λαμία είναι μια όμορφη πόλη με αρκετές επιλογές για να περάσεις καλά.  Όσο για το τι θα γίνει μετά το τέλος της καριέρας μου θα το αποφασίσω όταν με το καλό έρθει εκείνη η ώρα.

Κώστας Γαϊτάνος

Λουκά, έχεις κάνει μια αξιοζήλευτη καριέρα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Πως εξηγείς ότι πάντα σχεδόν έπαιζες βασικός, αλλά και τη διάρκεια των εμφανίσεών σου σε τοπ επίπεδο;

Αυτήν την ερώτηση πρέπει να την κάνεις στους προπονητές μου. Δεν μου είναι πολύ εύκολο να μιλάω για τον εαυτό μου.

Το ότι παίζω ακόμα σε υψηλό επίπεδο είναι πιστεύω ένας συνδυασμός πραγμάτων και επιλογών που έχουν γίνει κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων,  δε γίνεται να ξεχωρίσω κάτι συγκεκριμένο.

Κατερίνα Συροπούλου

Πως περνάει η καθημερινότητά σου στη Λαμία, εκτός αγωνιστικών και προπονητικών υποχρεώσεων;

Υπάρχει μια καθημερινή ρουτίνα που ακολουθώ η οποία μου αρέσει και την ακολουθώ σε οποία πόλη ή χώρα είμαι.

Λίγο μονότονη ή βαρετή για κάποιους αλλά εμένα μου αρέσει.

Παναγιώτης Σαχπασίδης

Ποιους συμπαίκτες σου ξεχωρίζεις από όλη την καριέρα σου και γιατί;

Παίζω πάρα πολλά χρόνια ποδόσφαιρο και είχα πάρα πολλούς αξιόλογους συμπαίκτες.  

Άλλους από αυτούς τους ξεχωρίζω για την ποδοσφαιρική τους αξία,  άλλους για το χαρακτήρα και το ήθος τους, άλλους και για τα δύο και είναι και αυτοί που θα μείνουν στη ζωή μου και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας.

Αλλά ονόματα δεν θα ήθελα να αναφέρω γιατί σίγουρα θα ξεχάσω κάποιον και δε θα το ήθελα.

Γιάννης Σωζόπουλος

Πως βλέπεις την εξέλιξη του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα και τι εκτιμάς ότι θα γίνει μέχρι το τέλος;

Είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα με καλές ομάδες,  με εναλλαγές στη βαθμολογία. Έχει ενδιαφέρον και πιστεύω έτσι θα πάει μέχρι τέλος.

Σωκράτης Ουζούνης

Τι συμβουλή δίνεις σε όποιον ξεκινάει τώρα την πορεία του στο γήπεδο;

Τι να πρωτοπώ;

Ο χώρος του ποδοσφαίρου έχει γίνει πολύ δύσκολος, δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ηθική.

Χρειάζεται υπομονή, όρεξη για ποδόσφαιρο και δουλειά, σωστές επιλογές και να σέβονται τον εαυτό τους επειδή δεν θα το κάνει κανείς άλλος για αυτούς, αυτά είναι λίγα από τα πολλά.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΒΥΝΤΡΑ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ Ο κ. ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΗΤΟΡΑΚΗΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button