Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν συνεχίζει του χρόνου ο Τερίμ, σκέψεις για άμεσο “διαζύγιο”

Εξελίξεις στον Παναθηναϊκό...

Η θητεία του Τούρκου τεχνικού στη χώρα μας και στον πάγκο των Αθηναίων είναι πολύ πιθανό να αποδειχθεί εν τέλει πολύ πιο σύντομη απ’ ότι θα φανταζόταν κανείς, μιας και οι συνεχόμενες αποτυχίες οδηγούν στο φινάλε της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην απόλυση του Φατίχ Τερίμ. Ο 70χρονος προπονητής δεν εμφάνισε ούτε στο χορτάρι, αλλά ούτε στη βαθμολογία αυτό που θα ήλπιζαν στο Κορωπί, όταν έδιωξαν τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον Δεκέμβρη του 2023. Η ήττα από τον Άρη ουσιαστικά έσβησε τις οποίες ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ οι 2+1 τυχερές προκρίσεις στο Κύπελλο δεν ήταν αρκετές για να… σώσουν τη θέση του “Ιμπερατόρ”.

Άλλωστε, το κλίμα ήταν βαρύ τόσο μετά τη συντριβή από την ΑΕΚ με 3-0 στην “OPAP Arena”, όσο και μετά το 1-0 από τον “θεό του πολέμου” στο “Απόστολος Νικολαΐδης”. Ο κόσμος αποδοκίμασε τον Τούρκο, κάτι που και ο ίδιος πήρε βαρέως, τονίζοντας ότι ήταν η πρώτη φορά που του συνέβη κάτι τέτοιο.

Πλέον, το “τριφύλλι” θα μπει σε διαδικασία αναζήτησης αντικαταστάτη, ενώ μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποιος υπηρεσιακός προπονητής έως το φινάλε της σεζόν. Το συγκεκριμένο σενάριο δεν αποκλείεται, αν βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο εμπιστοσύνης για να οδηγήσει την ομάδα στα τρία τελευταία παιχνίδια. Άλλωστε, έχει προγραμματιστεί για τις 25 του Μάη ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη. Πέρα από τη σημασία που έχει πάντα η κατάκτηση ενός τίτλου, το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν αποκλείεται να κρίνει και το αν ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χρόνου.

Πηγή: ERTSports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button