ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Άρης – ΠΑΣ Λαμία: Αντιμέτωποι σε δύο κατηγορίες!(pics+vids)

Ο αγώνας Άρης - ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης...

Ο αγώνας Άρης – ΠΑΣ Λαμία πλησιάζει και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα της αναμέτρησης…

Την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου ο ΠΑΣ Λαμία θα αγωνιστεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον Άρη για την 12η αγωνιστική της SuperLeague 1.

Η ομάδα της Λαμίας έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο του Άρη για λογαριασμό δύο κατηγοριών, μιας και οι δύο σύλλογοι έχουν βρεθεί αντιμέτωποι και για την Football League (Β΄Εθνική) αλλά και για την SuperLeague.

Η προϊστορία δυστυχώς, είναι υπέρ της «κίτρινης» ομάδας με τους «κυανόλευκους» παρόλο αυτά να έχουν να θυμούνται μία ισοπαλία ορόσημο για την άνοδο της Λαμίας στην SuperLeague.

Πάμε όμως να τα πάρουμε από την αρχή:

5 Φεβρουαρίου 2017

14η αγωνιστική Football League 2016-2017

ΠΑΣ Λαμία – Άρης 1-0

Ο δεύτερος της βαθμολίας ΠΑΣ Λαμία, υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον τρίτο Άρη. Η ομάδα της Φθιώτιδας με γκολ του Ανδρέα Βασιλόγιαννη στο 59΄ύστερα από ασίστ του Μίλος Τζόκιτς είχε πάρει μία τεράστια νίκη απέναντι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Βέβαια, για να έρθει αυτή η νίκη για την ομάδα της Λαμίας, έπρεπε ο Λουίτζι Τσενάμο να αποκρούσει εντυπωσιακά το πέναλτι του Καπνίδη στο 90+5΄του αγώνα!

Κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει εκείνον τον αγώνα!

 

21 Μαΐου 2017

31η αγωνιστική Football League 2016-2017

Άρης – ΠΑΣ Λαμία 0-0

Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Football League, o ΠΑΣ Λαμία κατάφερε έπειτα από μία εξαιρετική εμφάνιση να πάρει τον έναν βαθμό της ισοπαλίας που χρειαζόταν έτσι ώστε να παραμείνει στη δεύτερη θέση και να πανηγυρίσει την άνοδό του στην πρώτη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του!

 

27 Αυγούστου 2018

1η αγωνιστική SuperLeague 2018-2017

ΠΑΣ Λαμία – Άρης 0-3

Ο Άρης τελικά πήρε την εκδίκησή του από τη Λαμία, αλλά όχι στην Football League αλλά στην SuperLeague.

Στον πρώτο αγώνα της «κίτρινης» ομάδας στην πρώτη κατηγορία μετά από μερικά χρόνια, κέρδισε τη Λαμία του Μπάμπη Τεννέ με 0-3 σκορ μέσα στο ΔΑΚΛ και έφυγε με ένα εύκολο τρίποντο από την πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Τα γκολ σε εκείνη την «μαύρη» ημέρα για τη Λαμία είχαν πετύχει οι Ντιγκινί, Ματέο Γκαρσία και Μπρούνο Γκάμα.

 

14 Ιανουαρίου 2019

16η αγωνιστική SuperLeague 2018-2019

Άρης – ΠΑΣ Λαμία 1-0

Και περνάμε στην τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, όπου για την 16η αγωνιστική της SuperLeague o Άρης είχε υποδεχθεί τη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης» όπου και την κέρδισε με 1-0 σκορ.

Το γκολ είχε πετύχει για τους γηπεδούχους ο Χαβιέ Ματίγια, από απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button