ΑκαδημίεςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ Λαμία Κ-17

Δεν κατάφερε να μείνει όρθια στο Αγρίνιο η Κ-17 του ΠΑΣ Λαμία, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1 από τον Παναιτωλικό.

Δεν κατάφερε να μείνει όρθια στο Αγρίνιο η Κ-17 του ΠΑΣ Λαμία, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1 από τον Παναιτωλικό.

Με κορυφαίο τον Χότζα, που σκόραρε δύο γκολ, η Κ17 του Παναιτωλικού επικράτησε 3-1 της Λαμίας στο Αγρίνιο για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος.

Τα «καναρίνια» ξεκίνησαν πιο δυναμικά στο ματς. O Κωστόπουλος με ξερό σουτ στο 10’ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Ο ίδιος με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημάδεψε το δοκάρι στο 16’.

Η Λαμία ισοφάρισε στο 20’ με αυτογκόλ του Σαββίδη, μετά από λάθος της άμυνας και κόντρα στη ροή του αγώνα.

Στο 27’ από ενέργεια του Βαϊνά, ο Τσιριμώκος πήρε μπάλα και πάτησε περιοχή, γύρισε στον Χότζα που έκανε το 2-1 για τον Τίτορμο.

Ο Παναιτωλικός υπερείχε της αντιπάλου του. Η Λαμία απειλούσε μόνο με μακρινά σουτ. Καλή στιγμή είχε με στατική φάση στο τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα του Τριανταφύλλου.

Στην επανάληψη ο Παναιτωλικός είχε καλές στιγμές στο 52’ από στατικές μπάλες. Ο ρυθμός του αγώνα ήταν ελεγχόμενος από τα «καναρίνια» με τον Χότζα στο 74’ να σημειώνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 3-1.

Μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 76’ για τον Παναιτωλικό. Στις καθυστερήσεις ο Τσώρης έφθασε κοντά στο 4-1, με τον κίπερ της Λαμίας να διώχνει.

Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον Παναιτωλικό νικητή με 3-1.

Πηγή: titormosnet.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button