Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ιωνικός: Εμφατική νίκη με άρωμα…Λαμίας [pics & vid]

Υπό το βλέμμα του δικού μας Ανέστη Βλαχομήτρου και με σκόρερ τον αδελφό του αλλά και έναν πρώην κυανόλευκο, τον Λευτέρη Ματσούκα, ο Ιωνικός πήρε σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Αιγάλεω

Άνετη νίκη με 3-0 επί του Αιγάλεω πήρε ο Ιωνικός στη Νίκαια για την 20ή αγωνιστική της Football League και έκανε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λίγο πριν τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να προηγηθούν 2-0 πριν το τέλος του ημιχρόνου με τα γκολ του Κρητικού από πέναλτι στο 30′ και του Βλαχομήτρου στο 45′.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 77’  ένας πρώην κυανόλευκος, ο Λευτέρης Ματσούκας στη 2η συμμετοχή του με την ομάδα της Νίκαιας.

Mάλιστα την αναμέτρηση παρακολούθησε από κοντά ο δικός μας Ανέστης Βλαχομήτρος ο οποίος έφερε γούρι στον αδελφό του ο οποίος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα για 4η φορά φέτος…

Με το τρίποντο οι Νικαιώτες διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση, πέντε βαθμούς μακριά από την 3η και τρεις από την κορυφή, ενώ το Αιγάλεω είναι στη 10η θέση και στο… όριο της παραμονής, έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Δείτε το Insta Story του Ανέστη Βλαχομήτρου:

Διαβάστε επίσης

Back to top button