Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τριάρα» με Μέσι για τη Μπαρτσελόνα!

Με τον Αργεντίνο να σκοράρει και να μοιράζει δύο ασίστ η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-1 την Ντόρτμουντ.

Με τον Αργεντίνο να σκοράρει και να μοιράζει δύο ασίστ η Μπαρτσελόνα νίκησε με 3-1 την Ντόρτμουντ.

CHAMPIONS LEAGUE 6ος ΟΜΙΛΟΣ – 5η αγωνιστική

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΜΠΟΡΟΥΣΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: Καμπ Νόου

Στο 700στό παιχνίδι του Μέσι με την φανέλα της Μπαρτσελόνα οι “μπλαουγκράνα” επικράτησαν με 3-0 της Ντόρτμουντ και εξασφάλισαν πρόκριση και πρώτη θέση. Οι Βεστφαλοί πλέον έπεσαν στην τρίτη θέση.

Με το καλημέρα (2ο λεπτό) οι Γερμανοί βγήκαν στην κόντρα με τον Τερ Στέγκεν να διώχνει το σουτ του Χακίμι και στην επαναφορά τον Σουλτς να αστοχεί, πιεζόμενος από τον Ουμτιτί. Στο 10′ ο Μέσι εκτέλεσε φάουλ από πολύ καλή θέση αλλά έστειλε την μπάλα στο τείχος. Δύο λεπτά μετά ο Μπίρκι είπε “όχι” στον Ντεμπελέ.

Οι Καταλανοί σκόραραν στο 22′ με τον Σουάρες αλλά το γκολ ακυρώθηκε, σωστά, για οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ντεμπελέ βγήκε τραυματίας από το ματς με τον Γκριεζμάν να παίρνει τη θέση του.

Στο 29′ ο Μέσι βρήκε και πάλι τον Σουάρες που πλάσαρε και πάλι σωστά. Αυτή τη φορά δεν ήταν οφσάιντ και η Μπάρτσα άνοιξε το σκορ.  Τρία λεπτά μετά ο Χούμελς έκοψε πάνω στη γραμμή το πλασέ του Σουάρες. Στο 33′ όμως από δικό του λάθος ξεκίνησε το 2-0 με τον “Ουρουγουάγιο” να στρώνει στον Μέσι και αυτός να νικά τον Μπίρκι.

Σχεδόν με τη σέντρα στην επανάληψη ο Γκριεζμάν βγήκε απέναντι από τον Μπίρκι αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει. Στο 65′ λίγο έλειψε ο Μέσι να σκοράρει με κεφαλιά. Τέσσερα λεπτά ο Αργεντίνος βρήκε τον Γκριεζμάν και αυτός έγραψε το 3-0.

Στο 75′ oΜέσι εκτέλεσε φάουλ και έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά ο Φίρπο έδωσε χώρο στον Σάντσο και αυτός με σουτ μείωσε.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Φίρπο, Ουμτιτί, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπούσκετς, Λενγκλέ, Ράκιτιτς (78’Βιδάλ), Ντε Γιονγκ, Ντεμπελέ (26’Γκριεζμάν), Μέσι, Σουάρες (91’Βαγκέ).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Μπίρκι, Χακίμι, Γκερέιρο, Σουλτς (46’Σάντσο), Ακανζί, Πίστσεκ, Χούμελς, Βίτσελ, Βάιγκλ (85’Γκέτσε), Μπραντ, Ρόις

Διαβάστε επίσης

Back to top button