ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Διπλό… μετά τον Νοέμβριο του 2021 για τον ΠΑΣ Λαμία! (vids)

Ο ΠΑΣ Λαμία το Σάββατο κέρδισε με 1-2 σκορ τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο παίρνοντας παράλληλα την πρώτη της νίκη στο μίνι πρωτάθλημα των play outs αλλά και ένα απίστευτα σημαντικό τρίποντο. #slgr #lamiafc #panaitolikosfc #slgrinterwetten #season2021_2022

Ο ΠΑΣ Λαμία το Σάββατο κέρδισε με 1-2 σκορ τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο παίρνοντας παράλληλα την πρώτη της νίκη στο μίνι πρωτάθλημα των play outs αλλά και ένα απίστευτα σημαντικό τρίποντο.

Αν σε όλα τα παραπάνω βάλουμε ότι αυτή η νίκη ήρθε και εκτός έδρας… τότε έχουμε το τέλειο για την ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα.

Η ομάδα της Φθιώτιδας καλώς ή κακώς δεν έβγαλε μάτια με την απόδοσή της όμως έκανε αυτό που δεν μπορούσε να κάνει στα προηγούμενα παιχνίδια της κανονικής περιόδου. Έπαιξε «κυνικά», μείωσε τα λάθη της, αύξησε την προσοχή της στην άμυνα και βελτίωσε το ποσοστό ευστοχίας της.

Έτσι, φτάσαμε στο 1-2 και στην εκτός έδρας νίκη της Λαμίας κάτι που είχε να πανηγυρίσει από τις 7 Νοεμβρίου του 2021. Τότε, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου για την 9η αγωνιστική της SuperLeague 1 (κανονική περίοδο) είχε κερδίσει με 0-1 σκορ τον Αστέρα Τρίπολης χάρη σε αυτογκόλ του Ρούμπεν Γκαρσία.

Τώρα, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι και σωστοί το τελευταίο διπλό της Λαμίας ήταν λίγο αργότερα από τις 7 Νοεμβρίου… αλλά όχι για το πρωτάθλημα.

Στις 21 Δεκεμβρίου, ο ΠΑΣ Λαμία κερδίζει με 0-1 σκορ τον Ιωνικό για την 2η αγωνιστική της φάσης των «16» του Κυπέλλου με σκόρερ τον Χρήστο Ελευθεριάδη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button