Α΄ ΦθιώτιδαςΒ΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Στα εύκολα Δόξα, στα δύσκολα ΔΟΞΑΡΑ»(pic)

Διαβάστε την ανακοίνωση του Σ.Φ Fadomades Club, με αφορμή τη χθεσινή ήττα της Δόξας Μοσχοχωρίου από τον Όμβρο Ομβριακής για το Κύπελλο Φθιώτιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Στην πορεία κάθε ομάδας, υπάρχουν νίκες και ήττες. Υπάρχουν στιγμές θριάμβου, στιγμές ατυχίας και απογοήτευσης. Σ’ αυτές ακριβώς τις στιγμές, είναι, που η ομάδα χρειάζεται στήριξη και ενότητα..

Συνεχίζουμε και στο τέλος του μήνα μπαίνουμε στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος, με ψηλά το κεφάλι, ατενίζουμε με αισιοδοξία τα υπόλοιπα παιχνίδια και όλα θα γίνουν!

Η Δόξα μας το επόμενο Σάββατο, θα παίξει με τα Καλύβια, σε ένα δύσκολο αγώνα, με μοναδικό στόχο τη νίκη πρόκριση ώστε να πάρει και ψυχολογία για το δύσκολο ξεκίνημα του πρωταθλήματος με τη Στυλίδα.

Με σωστή διαχείριση, με δύναμη και πίστη για τη νίκη, στο τέλος του αγώνα, όλοι μας, θα χειροκροτήσουμε μια ακόμα νίκη της ομάδας μας, αποθεώνοντας τους ποδοσφαιριστές μας. Ζητούμε, από τον κόσμο μας, να ξεχάσει την πικρία της τελευταίας άτυχης ημέρας και όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από την ομάδα, ώστε να ξαναγυρίσει στις νίκες και να συνεχίσει όλο και πιο ψηλά.

Ο Σ.Φ. Φαντομάδες, έχοντας ζήσει ανάλογες στιγμές, γνωρίζουν τι σημαίνει, για όλους μας, πίκρα και απογοήτευση. Δηλώνουμε, ότι στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους παίκτες, και καλούμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, να κάνει το ίδιο. Συνεχίζουμε το ταξίδι και θα είμαστε όλοι μαζί , στα εύκολα και στα δύσκολα, γιατί το όραμά μας, θα είναι το ίδιο μια ζωή!»

Σ.Φ. FADOMADES CLUB

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button