Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Preview 22ης αγωνιστικής

Α.Ε.Λ.-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS1

Στη Λάρισα θα κλείσει η αυλαία για την 22η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Οι γηπεδούχοι υποδέχονται τον Παναθηναϊκό και θέλουν να παρουσιασούν σοβαροί για να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Διαθέσιμοι είναι εκ νέου οι Κρίζμαν και Ρέντζας. Ο Έλληνας δεξιός μπακ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, ενώ ο Κροάτης ακραίος μπακ εξέτισε την ποινή του. Εκτός έμεινε για λόγους τακτικής ο Γιοβάνοβιτς αλλά και ο τιμωρημένος Ντέλετιτς.

Ενώ, ο Παναθηναϊκός που προέρχεται από σερί αρνητικά αποτελέσματα χρειάζεται τη νίκη για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Για την αναμέτρηση αυτήν ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κουρμπέλη (είναι και τιμωρημένος), Μολίνς, Μυστακίδη και Λουτσιάνο αλλά ούτε και στον τιμωρημένο Άλτμαν. Ο Μουνιέ ταξιδεύει μεν κανονικά με την αποστολή, ωστόσο, όλα δείχνουν ότι θα βρίσκεται στον πάγκο και θα πάρει χρόνο ως αλλαγή.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Θεοδωρόπουλος, Γκοΐκοβιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Μόρας, Ουάλες, Ρέντζας, Χούμπτσεφ, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Φατιόν, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης, Κριζμάν.

ΠΑΟ: Βλαχοδήμος, Διούδης, Ευαγγέλου, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Ινσούα, Μαυρομάτης, Λουντ, Στάικος, Κάτσε, Τζανδάρης, Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης και Πίσπας.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button