Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Μία νίκη και μία ήττα για τη Φθία Λαμίας!

Πήρε το λαμιώτικο ντέρμπι το ανδρικό τμήμα της Φθία Λαμίας απέναντι στον Φιλαθλητικό Λαμίας. Ήττα για τις γυναίκες απέναντι στον ΣΠΑ Καρδίτσας.

Πήρε το λαμιώτικο ντέρμπι το ανδρικό τμήμα της Φθία Λαμίας απέναντι στον Φιλαθλητικό Λαμίας. Ήττα για τις γυναίκες απέναντι στον ΣΠΑ Καρδίτσας.

Β’Εθνική Αντρών
ΑΠΣ Φθία – Φιλαθλητικος Λαμία 3-1

Νίκη για την ομάδα μας στο τοπικό ντέρμπι!

Ο Θ. Παπαθωμοπουλος είπε:

“Ήταν ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι. Η εικόνα της ομάδας μας δεν ήταν καλή, δεν είχαμε ενέργεια, όρεξη και παραλίγο να το πληρώσουμε… Στα δύο τελευταία σετ παίξαμε λίγο πιο σοβαρά και κερδίσαμε εύκολα. Έχουμε μπροστά μας δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με Αργώ εκτός και Εαλ εντός και αν θέλουμε να διεκδικήσουμε κάτι πρέπει να βελτιώσουμε πολύ το παιχνίδι μας. Τελος να ευχηθώ στον Πάνο μετά τον άσχημο τραυματισμό του την Πέμπτη να είναι δυνατός και γεμάτος υπομονή και σύντομα θα είναι και πάλι κοντά μας, περαστικά… 

Β’Εθνική Γυναικών
ΑΠΣ Φθία – ΣΠΑ Καρδίτσα 1-3

Ήττα εντός έδρας για την ομάδα μας που προσπάθησε αλλά βρέθηκε σε κακή μέρα και με πολλές απουσίες.

Ο Κ. Δημουλας δήλωσε:

“”Συνεχίζουμε να ζούμε κ να παίζουμε με τα προβλήματα και τις απουσιες μας και σε κάθε αγώνα έχουμε και διαφορετικό σχήμα στην αρχική μας εξάδα!

Παρ όλα αυτά,εγώ πιστεύω πολύ σε όλες μου τις αθλήτριες από την αρχή της χρονιάς,τις στηριζω και θεωρώ ότι αδικούμε τους εαυτούς μας μέσα στο γήπεδο και αξίζουμε κάτι καλύτερο κάθε φορά.

Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καρδίτσας,προχωράμε στον επόμενο αγώνα που είναι εκτός έδρας στο Βόλο με την πρωτοπόρο Αργώ όπου θα πάμε κι εκεί να διεκδικήσουμε τη νίκη και να παίξουμε όπως πραγματικά μπορούμε.”

Διαβάστε επίσης

Back to top button