ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παλικαρίσια ισοπαλία για τον ΠΑΣ Λαμία!

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με αντίπαλο τον Άρη.

Ο ΠΑΣ Λαμία έβαλε δύο γκολ στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Άρη, παρόλο αυτά έφυγε μία μία άκρως σημαντική ισοπαλία με τελικό σκορ 1-1.

Το 1-0 έκανε ο Τουράμ στο 16΄ενώ στο 30΄ο Λάρσον έφερε το ματς στα ίσια!

Το LamiaSports βρέθηκε στο γήπεδο και σας μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ.

Το ματς:

Πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο μπήκε η ομάδα της Λαμίας και μόλις στο 3΄ο Ροτζέριο Τουράμ πετυχαίνει ένα γκολ, όμως μπορεί αρχικά να καταλογίστηκε ως καθαρό, αλλά μετά την επέμβαση του VAR ακυρώθηκε και δόθηκε οφ-σάιντ.

Ένα σουτ του Λάρσον από τα αριστερά, αλλά το σουτ του παίκτης των γηπεδούχων πέρασε ελάχιστα άουτ από τα δοκάρια του Θεοδωρόπουλου.

Παρά την καλή αρχή που έκανε η Λαμία στα πρώτα λεπτά, ο Άρης ήταν αυτός που είχε τον έλεγχο του ρυθμούς και της μπάλας.

Στο 10΄ ο Ταϊρόν εκτέλεσε ωραία το κερδισμένο κόρνερ από τα αριστερά, ο Μπεχαράνο πήρε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου δεν κατάφερε ο Σκόνδρας να προλάβει να βάλει το πόδι του.

ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ!

Ο ΠΑΣ Λαμία πίεζε για να κλε΄ψει τη μπάλα, δείχνοντας καλύτερο πρόσωπο από την ομάδα του Άρη! Και στο 16΄ήρθε το 0-1!

Ο Τουράμ πήρε τη μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή του Τσιλιγγίρη, γύρισε ωραία αποφεύγοντας τον Βέλεθ και με ωραίο πλασέ έκανε το 0-1! Απίστευτη ενέργεια από τον σέντερ φορ του ΠΑΣ, οποίος έφτασε τα 4 γκολ στο πρωτάθλημα.

Η Λαμία στο πρώτο 20λεπτο είχε πετύχει 2 γκολ, αλλά ήταν μπροστά στο σκορ με 0-1!

Ο Άρης απείλησε με τον Ματίγια στο 23΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όμως ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε εύκολα τη μπάλα…

Στο 29΄ η Λαμία απειλεί και πάλι με κόρνερ, όταν ο Ταϊρόν σέντραρε από τα αριστερά ο Μπεχαράνο πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Η ομάδα του Μίκελ Ένινγκ συνέχιζε να πιέζει και να κρατά τη μπάλα με τον ΠΑΣ Λαμία απλά να αμύνεται!

Δυστυχώς, κάποια στιγμή η πίεση του Άρη θα έφερνε αποτέλεσμα…

Κάτι που έγινε στο 30΄όταν ο Φετφατζίδης πέρασε ωραία δύο αμυντικούς του ΠΑΣ, πάσαρε στον Γκάμα οποίος έβγαλε στην καρδιά της περιοχής του Θεοδωρόπουλου όπου εκεί βρισκόταν ο Λάρσον ο οποίος με πλασέ έκανε το 1-1.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνέχιζε να πιέζει και στο 36΄προσπάθησε με τον Ματίγια να απειλήσει, με τον έμπειρο μέσο να εκτελεί απευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή της Λαμίας αλλά η κατάληξη ήταν το άουτ.

Λίγο πρίν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου ο Σάσα από τα δεξιά έκανε το σουτ αλλά ο Θεοδωρόπουλος έδιωξε τη μπάλα μακριά, μαζί με τον κίνδυνο.

10 τελικές για τον Άρη, 4 για τον ΠΑΣ Λαμία στα πρώτα 45 λεπτά!

Το 1-1 έμεινε έως το τέλος του πρώτου 45λεπτου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Μάντζιο να περνάει εκτός παιχνιδιού τον Ταϊρόν και στη θέση του έβαλε τον Βύντρα.

Το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Άρη να μπαίνει δυνατά και στο 48΄ ο Φετφατζίδης έκανε το φαλτσαριστό σουτ αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Ο Μπρούνο Γκάμα, ύστερα απο την εκτέλεση κόρνερ του Ματίγια, έκανε τη σέντρα ο Ντιγκινί έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, στο 61΄.

Πέντε λεπτά αργότερα, τεράστια ευκαιρία για τον Άρη, ο Ματίγια εκτέλεσε απευθείας το φάουλ, ο Θεοδωρόπουλος δεν έκανε καλή επέμβαση με την μπάλα να του φεύγει από τα χέρια και τον Μπα να έρχεται να πιάσει ένα σουτ όμως το δοκάρι της Λαμίας του είπε «όχι».

Ο Άρης πίεζε από τα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου, με τη Λαμία να αμύνεται εξαιρετικά…

Στο 79΄ο Μαρτίνες έβγαλε ωραία πάσα από τα αριστερά στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ, αλλά ο Λάρσον ήταν πιο μπροστά και δεν πρόλαβε τη μπάλα.

Μία ακόμη καλή ευκαιρία για τους «κίτρινους» στο ματς, στο 81΄όπου ο Μπρούνο Γκάμα πέρασε σαν σταματημένους τους Δημούτσο και Βάντερσον έβγαλε τη σέντρα αλλά η μπάλα έπειτα από διώξιμο των αμυνόμενων έφτασε στον Ματίγια ο οποίος σούταρε αλλά η κατάληξη ήταν το αουτ.

Και πάλι ο Πορτογάλος εξτρέμ του Άρη απειλεί και σε φάση τετ α τετ πλασάρει πάνω στον Θεοδωρόπουλο.

Τελικό σκορ στο Κλεάνθης Βικελίδης το 1-1…. ΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ Ο ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης(Μίκαελ Ένινγκ):Τσιλιγγίρης, Μπα, Κόρχουτ, Βέλεθ, Ρόουζ, Σάσα, Ματίγια, Φετφατζίδης, Ντιγκινί, Λάρσον, Γκάμα

Αναπληρωματικοί: Εμάν, Δεληζήσης, Σούντγκρεν, Μαντσίνι, Μαρτίνες, Μπακούτσης, Ούγκο Σόουζα

ΠΑΣ Λαμία(Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τουράμ, Ρόμανιτς, Καραμάνος, Βάντερσον, Ταϊρόν.

Αναπληρωματικοί: Κάχριμαν, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Ασίγκμπα, Σάλιακας, Μπάχανακ, Βασιλόγιαννης

Διαβάστε επίσης

Back to top button