Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Το Preview 23ης αγωνιστικής(2η ημέρα)

Α.Ο. ΞΑΝΘΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜ. 15:00 NS2

Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Απόλλωνα για την 23η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, ώστε να παραμείνουν στην 6η θέση της βαθμολογίας. Απουσία εκτός από τον Λουσέρο, ο οποίος εδώ και αρκετές αγωνιστικές είναι εκτός, δεν υπάρχει για τον Ράσταβατς.
Ενώ, ο Απόλλων θα επιδιώξει να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο, αφού βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Εκτός αποστολής έμεινε μόνο ο Ελμπάζ.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Συλλά, Κασάδο, Φλίσκας, Λισγάρας, Σβάρνας, Μελιόπουλος, Ντε Λούκας, Καμαρά, Μεχία, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Κίκε, Φασίδης, Μπρίτο, Γέντρισεκ, Κάστρο, Τζουρίτσκοβιτς.

Απόλλων: Τσόβιτς, Χουάντερσον, Κοντοέ, Κύργια, Κονέ, Σιατραβάνη, Αλμπάνη, Μενδρινό, Ανιέτε, Μπαρτολίνι, Χουάρεζ, Παπάζογλου, Στάθη, Ντεβέσα, Ναδάλες, Ζησόπουλο, Αλίβοντιτς, Στόουκς.

Α.Ε.Λ.-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 17:15 NS3

Η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί για να φτάσουν στο τρίποντο και να αναρριχηθούν στη βαθμολογία. Χωρίς τον τιμωρημένο, Άντονι Φατιόν, θα παραταχθεί η ΑΕΛ στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής.
Από την άλλη, ο Πλατανιάς που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας θα προσπαθήσει να παλέψει για να μην πέσει αμαχητί. Ο Γιάννης Χατζηνικολάου υπολογίζει σε όλους τους πάικτες του για το ματς της Κυριακής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΑΕΛ: Μπόζοβιτς, Ξενοδόχοβ, Γιοβάνοβιτς, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρατάσιος, Γουάλας, Ρέντζας, Χούμπτσεβ, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Μπάλλας, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο, Περόνε, Ναζλίδης, Κρίζμαν.

Πλατανιάς: Κοκκαλάς, Κλιάγιτς, Στάμου, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Βάντερσον, Ουές Ραχμάν, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Πατράλης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος, Στόιτσεφ, Μάλσα, Ενσικουλού, Πετρόπουλος, Κασάλιτσα, Ουντότζι.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-Α.Ο.Κ. 17:15 NS2

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικό υποδέχεται την Κέρκυρα για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Οι γηπεδούχοι θέλουν να συνεχίσουν με νίκη για να πάρουν τρεις σημαντικούς βαθμούς ενόψει της συνέχειας. Ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή, απ’ την οποία απουσιάζει ο Φάρλεϊ Ρόσα που επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής λόγω καρτών. Παράλληλα, εκτός έμειναν κι οι τραυματίες Ρότσα, Tσοκάνης και Ροντρίγκες, ενώ αντίθετα μεταξύ των “εκλεκτών” βρίσκεται ο Ενέα Μιχάι που εξέτισε την τιμωρία του, καθώς κι ο Φεντερίκο Μπραβο που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.
Η Κέρκυρα πάλι από την προτελευταία θέση της βαθμολογίας θέλει να προσπάθεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Χωρίς τον Ροτζέριο Τουράμ θα παραταχθεί η Κέρκυρα για τον αγώνα της Κυριακής.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Άργκους, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάσουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Μπράβο, Κλέσιο, Ιταμπέλ, Ουίλιαν, Βακράκος, Νταλακούρας.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Γιαννακόπουλος, Λέκοβιτς, Αναστασίου, Μενικάλι, Σπίνουλας, Αντέτζο, Γρομητσάρης, Αρτυμάτας, Κρητικός, Ινάσιο, Ρόλε, Κόντος, Μενσά, Γεωργίου, Ζόρμπας, Γεωργακόπουλος, Παμλίδης, Μυτίδης.

Π.Α.Ο.Κ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 19:30 NS1

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν να παρουσιαστούν σοβαροί για το τρίποντο, που θα τους διατηρήσει στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε στην αποστολή και τον Δημήτρη Πέλκα, παρότι ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος. Στα πλάνα του Ρουμάνου προπονητή βρίσκεται και ο Τζάλμα Κάμπος που προπονήθηκε κανονικά.
Ενώ, ο Ολυμπιακός, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη με μοναδικό στόχο το διπλό, αφού δεν θέλει να αφήσει κι άλλους βαθμούς πίσω του. Ο Όσκαρ Γκαρθία συμπεριέλαβε στην αποστολή και τους Κώστα Φορτούνη, Παπέ Αμπού Σισέ. Οι δυο ποδοσφαιριστές ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμού, ενώ στην αποστολή επέστρεψαν οι Ρομαό, Πάρντο που εξέτισαν τις ποινές τους, ενώ εκτός αποστολής είναι οι Μάρτινς, Σεμπά, Ίγκορ και Βέργος.

Οι αποστολές των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Μαλεζάς, Κρέσπο, Βαρέλα, Σάκχοφ, Κάνιας, Μαουρίσιο, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Κάμπος, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς .

ΟΣΦΠ:Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Προτό, Μποτία, Ελαμπντελαουί, Χατζισαφί, Κούτρης, Ένχελς, Νικολάου, Σισέ, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οφόε, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Τζούρτζεβιτς, Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button