ΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Δευτέρα με γκολ

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στις 20:30 στην Ρουμανία Μποτοσάνι – Βιτορούλ. Οι φιλοξενούμενοι υποχώρησαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και με νίκη απέναντι σε μια ομάδα στα μέτρα τους όπως είναι η Μποτοσάνι έχουν την ευκαιρία να ανεβούν στην δεύτερη θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Οι γηπεδούχοι είναι στην 8η θεση με 23 βαθμούς σε 17 παιχνίδια και με συντελεστή τερμάτων 24-23.

Η Βιτορούλ παίζει πάντα επιθετικά ανεξαρτήτως έδρας και έχει πετύχει μέχρι στιγμής 39 γκολ ενώ δέχτηκε 20 σε 17 παιχνίδια. Στην προϊστορία στα 5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε 4/5 over2.5. H Βιτορούλ έρχεται από 3/5 over 2.5 ενώ η Μποτοσανι έχει 2/5.  Επιλογή το over 2.5 στο παιχνίδι με απόδοση 2.00.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στην Πορτογαλια στις 20:45 Μπράγκα – Ρίο Άβε. Η Μπράγκα έρχεται από ισοπαλία με 3-3 με αντίπαλο την Γούλβς για το Europa League εξασφαλίζοντας την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του θεσμού. Στο πρωτάθλημα προσπαθεί να αφήσει πίσω της το άσχημο ξεκίνημα της και δείχνει ότι σιγά σιγά θα καταφέρει να ανεβει πιο ψηλά στην βαθμολογία αλλά προς το παρόν δείχνει πολύ δύσκολο να φτάσει την πρώτη τετράδα. Βρίσκεται στην 9η θέση με 15 βαθμούς σε 11 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 14-15.

Η Ρίο Άβε είναι στην 7η θέση με επίσης 15 βαθμούς και συντελεστή τερμάτων 15-13. Και οι δυο ομάδες παίζουν επιθετικά και με δεδομένη την κούραση της Μπράγκα από το Ευρωπαϊκό παιχνίδι η Ρίο Άβε δείχνει ικανή να σκοράρει στην Μπράγκα. Η προϊστορία μας δίνει 3/5 g/g ενώ γενικά στα μεταξύ τους έχουμε και αρκετά νευρά που μεταφράζονται σε κάρτες. Επιλογή το g/g στο 1.75.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

OI ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

20:30 | Μποτοσάνι – Βιτορούλ

over 2.5 (2.00)

20:45 | Mπράγκα – Ρίο Άβε

g/g (1.75)

Διαβάστε επίσης

Back to top button