ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Λαμία… που σκοράρει και εκτός έδρας!

Θα το λέμε και θα το γράφουμε. Ο ΠΑΣ Λαμία έχει ξεκινήσει το δικό του ρεκόρ και παρέμεινε αήττητος για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι της Super League 1. Παρόλο αυτά έχουμε άλλο ένα σημαντικό στατιστικό που προκύπτει από τους αγώνες της "κυανόλευκης" ομάδας.

Θα το λέμε και θα το γράφουμε. Ο ΠΑΣ Λαμία έχει ξεκινήσει το δικό του ρεκόρ και παρέμεινε αήττητος για 4ο συνεχόμενο παιχνίδι της Super League 1.

Παρόλο αυτά έχουμε άλλο ένα σημαντικό στατιστικό που προκύπτει από τους αγώνες της “κυανόλευκης” ομάδας.

Για την 12η αγωνιστική της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” απέναντι στον αήττητο Άρη και κατάφερε μέσα από μια παλικαρίσια εμφάνιση να πάρει την ισοπαλία με 1-1 σκορ ενώ θα μπορούσε αν τον άφηνε και η διαιτησία να αποδράσει από το γήπεδο στη Χαρίλαου και με τη νίκη.

Το σημαντικό όμως είναι πως η Λαμία σε ένα ακόμη παιχνίδι έμεινε αήττητη και μάλιστα σκόραρε και πάλι εκτός έδρας.

Το πρώτο εκτός έδρας γκολ της κυανόλευκης ομάδας ήρθε στον αγώνα και στην ήττα με 4-1 από τον Αστέρα Τρίπολης το οποίο το πέτυχε ο Μαρκ Ασίγκμπα.

Έπειτα, συνεχίστηκε το σκοράρισμα μακριά από την έδρα του στο 0-3 επί της ΑΕΛ σε εκείνη την αξέχαστη εμφάνιση στο “AEL FC Arena”.

Μέχρι εκείνη την αγωνιστική ο ΠΑΣ Λαμία είχε 4 τέρματα εκτός έδρας κάτι που πέρυσι δύσκολα έβρισκε.

Το γκολ του Ροτζέριο Τουράμ στο χθεσινό παιχνίδι της Θεσσαλονίκης έδωσε την ισοπαλία στην Λαμία και αύξησε τα εκτός έδρας της γκολ στα 5 συνολικά.

Αν προσθέσουμε τέλος και τα τρία γκολ στον αγώνα Κυπέλλου με τον Αιολικό τότε έχει φτάσει τα 8 εκτός έδρας γκολ η ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Συνεχίζουμε…

Διαβάστε επίσης

Back to top button