Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τρελό ματς και νίκη με ανατροπή για την Κάλιαρι! (vid)

Η Κάλιαρι έχανε από τη Σαμπντόρια ως το 75ο λεπτό με 3-1 κι όμως πήρε τεράστια νίκη με 4-3.

Η Κάλιαρι έχανε από τη Σαμπντόρια ως το 75ο λεπτό με 3-1 κι όμως πήρε τεράστια νίκη με 4-3.

SERIE A’-14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 4-3

Γήπεδο: Sardegna Arena

Απίστευτο ματς στη Σαρδηνία, με την Κάλιαρι να γυρίζει από την κόλαση και να νικά τη Σαμπντόρια με 4-3 κι ενώ έχανε με 3-1 στο 75′. Αυτοκτονία για τη Σαμπντόρια που μένει χαμηλά, στην τετράδα  η ομάδα από τη Σαρδηνία.

Στο 4ο λεπτό το σουτ του Γιάνκτο πέρασε ψηλά έξω, ενώ στο 9’ ο Οντέρο έβγαλε δύσκολα το σουτ του Φαραγκό και  στο 23’ ο κίπερ της Σαμπντόρια είπε όχι και σε διαγώνιο σουτ του Πέδρο. Ο Φαραγκό απείλησε και πάλι την εστία της Σαμπντόρια στο 28’. καθώς μετά από σέντρα του Τσιγκαρίνι, αστόχησε από τη μικρή περιοχή και στο 35’ ο Ράφαελ έδιωξε το απίθανο ψαλιδάκι του Κουαλιαρέλα. Ωστόσο στο 37’ ο Γκαμπιαντίνι έκανε καθαρό πέναλτι στον Γκαμπιαντίνι, ο ρέφερι το έδωσε και ο Κουαλιαρέλα από τα 11 μέτρα έκανε το 0-1. Στο 45+2’ το σουτ του Ναϊνγκολάν κόντρα στον Μούρου αλλά ο Οντέρο έσωσε.

Η Κάλιαρι βγήκε μπροστά να πιέσει στην επανάληψη και στο 52’ ο Κουαλιαρέλα άνοιξε αριστερά στον Ραμίρες που με ξερό σουτ έκανε το 0-2.

Στο 62ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Γκαμπιαντίνι και στο 69’ ο Ναϊνγκολάν μείωσε σε 1-2 με όμορφο διαγώνιο σουτ από μακριά. Αλλά με τη σέντρα, ο Γκαμπιαντίνι έδωσε αριστερά στον Κουαλιαρέλα που με σουτ από κοντά στην κλειστή γωνία έκανε το 1-3.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 74’ ο Πελεγκρίνι σέντραρε από αριστερά και ο Πέδρο με όμορφο εναέριο τακουνάκι έκανε το 2-3 και μάλιστα στο 76’ ο Ναϊνγκολάν σέντραρε από δεξιά και ο Πέδρο και πάλι με όμορφη προβολή έγραψε το 3-3. Στο 82ο λεπτό ο Ράφαελ έσωσε μετά από σουτ του Κουαλιαρέλα αλλά στο 90+6′ ο Πελεγκρίνι σέντραρε από αριστερά και ο Τσέρι με κεφαλιά διαμόρφωσε το 4-3.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Ράφαελ, Κλάβαν, Πελεγκρίνι, Πιζακάνε, Φαραγκό Τσιγκαρίνι, Ρογκ (84’ Ιονίτσα), Κάστρο (57’ Νάντες), Ζοάο Πέδρο, Ναϊνγκολάν, Σιμεόνε (90+3’ Τσέρι)

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Οντέρο, Μούρου, Φεράρι, Κόλεϊ, Έκνταλ (74’ Λινέτι), Ραμίρες (77’ Καπράρι), Γιάνκτο, Βιέιρα, Κουαλιαρέλα, Θόρσμπι, Γκαμπιαντίνι (81’ Ριγκόνι)

 

Διαβάστε επίσης

Back to top button