ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κάλεσμα για βροντερό παρών στο Αιολικός – ΠΑΣ Λαμία από τον ΣΦΑΑ!

Ο σύλλογος φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών στον αυριανό Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Λαμία. 

Ο σύλλογος φιλάθλων Αιολικού Αθήνας, καλεί τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών στον αυριανό Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΦΑΑ με αφορμή τον αυριανό μεγάλο αγώνα του Αιολικού κόντρα στη Λαμία για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ματς γιορτή είναι το αυριανό για τους κυανόλευκους της Μυτιλήνης αυτό με αντίπαλο την ομάδα μας για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και το γήπεδο του “Ταρλά” αναμένεται να είναι κατάμεστο ύστερα από αρκετό καιρό.
Αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση των οργανωμένων της ομάδος του Αιολικού από την Αθήνα, οι οποίοι έχουν οργανώσει εκδρομή για να δουν από κοντά την αναμέτρηση.
Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:
” Λίγες ώρες έμειναν πριν από τον μεγάλο και ιστορικό αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας με την Λαμία της SuperLeague 1 για το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος.
Αύριο, ο “ΤΑΡΛΑΣ” φοράει τα γιορτινά του και πρέπει να θυμίζει τις παλιές μεγάλες εποχές που οι αντίπαλοι έχαναν από το αεροδρόμιο. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα δώσει το βροντερό του παρών και θα σπρώξει την ομάδα σε μια νέα μεγάλη νίκη, όπου θα δώσει ελπίδες στον επαναληπτικό του Δεκέμβρη. Ζητάμε από τους παίχτες μας να δώσουν και την ψυχή τους σε αυτό τον σπουδαίο για όλους μας αγώνα.
Παίξτε για τους εαυτούς σας, για την φανέλα που φοράτε,και για τον υπέροχο κόσμο που σας ακολουθεί παντού. Ο ξεσηκωμός που επικρατεί στην Αθήνα από την ημέρα της κλήρωσης είναι πρωτοφανής.
Ήδη έχει κλειστεί πούλμαν και ανεξαρτήτου αποτελέσματος ο κόσμος θα δώσει το δυναμικό του παρών.”

Διαβάστε επίσης

Back to top button