Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Με τα γκολ στις έδρες

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στην Ρουμανία στις 18:00 Κραιοβα – Μποτοσάνι. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν την Δευτέρα σε ένα παγωμένο αγωνιστικό χώρο και με χιονόπτωση την Βιτορούλ με 1-0 με πέναλτι (αμφιλεγόμενο) από το πρώτο ημίχρονο. Η Βιτορούλ προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει όσο και αν πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο.

Με αυτή την νίκη η Μποτοσάνι ανέβηκε στην 7η θεση με 26 βαθμούς σε 18 παιχνίδια και συντελεστή τερμάτων 25-23. Από τα 18 παιχνίδια που έχει δώσει τα 8 είναι ισοπαλίες. Η γηπεδούχος Κραιοβα βρίσκεται στην 4η θέση με 31 βαθμούς σε 18 παιχνίδι και συντελεστή τερμάτων 26-17.

Στην προϊστορία οι δύο ομάδες σε 5 παιχνίδια 3 για το πρωτάθλημα και 2 για το κύπελλο έχουμε 5/5 G/G, 4/5 OVER 2.5 με 2 ισοπαλίες με γκολ 2 νίκες για την Μποτοσάνι και 1 νίκη για την Κραιοβα. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται από 2 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα σε πρωτάθλημα και κύπελλο ενώ η Κραιοβα έχει 3 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Ενώ στην αναμέτρηση μεγάλο ρόλο θα παίξει ο καιρός και η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μιας και στην κεντρικό-ανατολική Ευρώπη συνεχίζεται το κύμα κακοκαιρίας. Επιλογή στην αναμέτρηση το 1Χ & OVER 1.5 στο 1.75.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Στο άλλο παιχνίδι από την Ρουμανία στις 20:00 Βιτορούλ – Αστρα. Η γηπεδούχος έχασε από την Μποτοσάνι την Δευτέρα και δεν κατάφερε να ανέβει στην 2η θέση μένοντας 3η με 32 βαθμούς σε 18 παιχνίδια. Αν και από τις καλύτερες επιθετικά ομάδες της λίγκας δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά αμυντικά έχοντας συντελεστή τερμάτων 39-21.

Οι φιλοξενούμενοι της Άστρα αθόρυβα και σταθερά έχουν καταφέρει να εδραιωθούν στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος με 34 βαθμούς σε 18 παιχνίδια και με συντελεστή τερμάτων 28-18 να έχουν και διαφορά 2 βαθμών από την 3η σημερινή τους αντίπαλο Βιτορούλ. Η προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες στις 5 τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις ανεξαρτήτως διοργάνωσης μας δίνουν 3/5 G/G και 4/5 OVER 2.5. Επιλογή το 1Χ & OVER 1.5 στο 1.65.

Διαβάστε περισσότερα στο us-sportsbet | προγνωστικά στοιχήματος

Διαβάστε επίσης

Back to top button