ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου!

«Μπαίνουμε στη θέση» του Άκη Μάντζιου και προσεγγίζουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για το σημερινό παιχνίδι με τον Αιολικό.

«Μπαίνουμε στη θέση» του Άκη Μάντζιου και προσεγγίζουμε την πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για το σημερινό παιχνίδι με τον Αιολικό.

Έχοντας τώρα στα χέρια μας την αποστολή της Λαμίας, μπορούμε να κάνουμε μία «μαντεψιά» για την αρχική ενδεκάδα του ΠΑΣ στο σημερινό παιχνίδι!

Στη θέση του τερματοφύλακα, έχοντας της επιλογές του Κάχριμαν και του Κατσίκα, θα επιλέξουμε τον Σέρβο έμπειρο γκολκίπερ, ο οποίος ακόμη δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί με την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Στην άμυνα, θα έχουμε την εξής τετράδα με τους Ασίγκμπα δεξιά, Μπάχανακ αριστερά και στο κέντρο τους Τζανετόπουλο και Βύντρα.

Στο κέντρο τώρα και στα αμυντικά χαφ θα έχουμε σίγουρα εκπλήξεις! Μπεχαράνο και Δημούτσος είναι εκτός, όπως και ο Σκόνδρας άρα Λούκας Ράμος και Κωνσταντίνος Μπουλούλης θα είναι οι βασικές μας επιλογές για αντικαταστάτες του Βολιβιανού και του Έλληνα χαφ.

Στον ρόλο του «δημιουργού» έχουμε τις δύο επιλογές του Ταϊρόν και του Δημήτρη Ανάκογλου κα θα επιλέξουμε τον δεύτερο, ο οποίος και αυτός αν αγωνιστεί θα είναι το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Λαμίας.

Στα εξτρέμ θα έχουμε τον Βασιλόγιαννη δεξιά και τον Αλέξανδρο Καραγιάννη αριστερά με μοναδικό προωθημένο τον Ανέστη Βλαχομήτρο!

Διαβάστε επίσης

Back to top button