ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τον Πατρίκ Βουό… στον Ισμαΐλ Σασί!(pics+vids)

Είναι τρεις... και συνδέουν τον ΠΑΣ Λαμία και τον ΟΦΗ.

Είναι τρεις… και συνδέουν τον ΠΑΣ Λαμία και τον ΟΦΗ.

Την Κυριακή ο ΠΑΣ Λαμία έχει αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ, μία «μάχη» δύσκολη απέναντι σε έναν ποιοτικό και φορμαρισμένο αντίπαλο.

Όπως κάνουμε τώρα σε κάθε αγωνιστική εδώ στο LamiaSports θα σας βάλουμε στο κλίμα με ένα ακόμη pre game αφιέρωμα.

Και αυτό είναι οι παίκτες οι οποίοι συνδέουν τις δύο ομάδες!

Αυτή τη στιγμή στους δύο συλλόγους αγωνίζεται μόλις ένας παίκτης που έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, όμως υπάρχουν και άλλοι δύο οι οποίοι έχουν περάσει από Λαμία και Ηράκλειο!

Πάμε να τους δούμε:

Πατρίκ Βουό

Τώρα, αγωνίζεται στον Απόλλων Σμύρνης όμως ο Πατρίκ Βουό έχει περάσει τα προηγούμενα χρόνια από τις ομάδες του ΟΦΗ και του ΠΑΣ Λαμία.

Τον Αύγουστο του 2016 ο ΟΦΗ παίρνει ως ελεύθερο από την Πορτογαλική Ατλετικο CP τον Βουό ο οποίος συνολικά έκατσε δύο χρονιές στην ομάδα της Κρήτης, έχοντας 69 εμφανίσεις, 27 γκολ και 12 ασίστ.

Τη χρονιά 2017-2018 ο Ιβοριανός άσσος φεύγει από το νησί και ανεβαίνει στην Στερεά Ελλάδα για να παίξει στον ΠΑΣ Λαμία.

Έκατσε έναν «σκάρτο» χρόνο και κατάφερε να παίξει σε 13 παιχνίδια έχοντας και 1 γκολ.

 

Αρμίτσε Ορτέγκα

Μπορεί στον ΠΑΣ Λαμία να ήρθε και να έφυγε σε χρόνο ρεκόρ, μετρώντας μόλις 6 εμφανίσεις, όμως ο Αρμίτσε Ορτέγκα στον ΟΦΗ κάτι προσπάθησε να κάνει

Στην κρητική ομάδα αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο και κατάφερε μέσα σε 9 αγώνες να πετύχει 4 γκολ! Το λες και επιτυχία για τον ίδιο!

Πλέον, αγωνίζεται στην Κύπρο με την ομάδα Αθλητικός Σύλλογος Ισχύς Λύσης!

 

Ισμαΐλ Σάσι

Και περνάμε στον παίκτη ο οποίος αυτή τη στιγμή φοράει τη φανέλα της Λαμίας και αν και στάθηκε αρκετά άτυχος στο ντεμπούτο του, τον περιμένουμε να γυρίσει όλοι με ανυπομονησία!

Ο λόγος για τον Ισμαΐλ Σάσι!

Τον Ιούλιο του 2018 ο ΟΦΗ κάνει δικό του τον διεθνή σέντερ φορ με την Εθνική Τυνησίας, Σάσι. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής φοράει τη φανέλα της ομάδας από το Ηράκλειο για κάτι παραπάνω από έναν χρόνο έχοντας 4 γκολ και 1 ασίστ σε 22 αγώνες πρωταθλήματος.

Πλέον, αγωνίζεται για λογαριασμό της ομάδας από τη Φθιώτιδα, έχοντας συμπληρώσει 1 συμμετοχή στην οποία και δυστυχώς τραυματίστηκε!

Διαβάστε επίσης

Back to top button