Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Η Βίλεμ έσπασε το αήττητο του Άγιαξ (vid)

Μεγάλη έκπληξη στην Eredivisie, με την Βίλεμ του Παυλίδη να σοκάρει τους πρωταθλητές Ολλανδίας, 2-0, μέσα στο Άμστερνταμ.

Μεγάλη έκπληξη στην Eredivisie, με την Βίλεμ του Παυλίδη να σοκάρει τους πρωταθλητές Ολλανδίας, 2-0, μέσα στο Άμστερνταμ.

EREDIVISIE- 16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άγιαξ-Βίλεμ 0-2
(42′ Ενταγισιμίγιε, 78′ Ντάνκερλουϊ)

Το αήττητο του Άγιαξ, στην εφετινή EREDIVISIE, έσπασε μέσα στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”, αφού η Βίλεμ επικράτησε 2-0 των πρωταθλητών Ολλανδίας.

Τρία λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, η ομάδα από το Τίλμπουργκ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τρέσορ Ενταγισιμίγιε. Ο Βαγγέλης Παυλίδης ξεκίνησε βασικός στην ενδεκάδα της Βίλεμ, ήταν αυτός που έδωσε την τελική πάσα για το κερδισμένο πέναλτι και ήταν αυτός που, στο 78ο λεπτό, έδωσε την ασίστ στον Ντάνκερλουϊ για το τελικό 0-2.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Παυλίδης πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου, με τον Μάριο Βρουσάι να μπαίνει στο ματς στο 87ο λεπτό.

Η Βίλεμ ανέβηκε έτσι στην τρίτη θέση της Eredivisie με 29 βαθμούς και μετρά πια εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Ο Άγιαξ από την πλευρά του που έχει 41 βαθμούς, μετρά 13 νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.

Διαβάστε επίσης

Back to top button