Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Νίκη Αγ. Παρασκευής – Νέο Κρίκελλο: Ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο… έδωσε τη νίκη!(pics+vid)

Δείτε το αναλυτικό φωτορεπορτάζ του LamiaSports από τη σημερινή αναμέτρηση της Νίκης Αγίας Παρασκευής με το Νέο Κρίκελλο.

Δείτε το αναλυτικό φωτορεπορτάζ του LamiaSports από τη σημερινή αναμέτρηση της Νίκης Αγίας Παρασκευής με το Νέο Κρίκελλο.

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α΄Φθιώτιδας η Νίκη Αγίας Παρασκευής υποδέχθηκε στο γήπεδό της το Νέο Κρίκελλο.

Η ομάδα του Πέτρου Καραϊσκου έφυγε με τη νίκη από την Αγία Παρασκευή χάρη σε ένα γκολ του Νίκου Λέντα στο 35΄του αγώνα, παίρνοντας έτσι ένα σημαντικό εκτός έδρας τρίποντο σε μία δύσκολη έδρα.

Η ομάδα της Νίκης στο πρώτο ημίχρονο είχε τον ρόλο του «κομπάρσου» μιας και δεν κατάφερε να κρατήσει τη μπάλα όσο θα ήθελε για να πιέσει και να δημιουργήσει ευκαιρίες. Βέβαια, φάσεις για γκολ ούτε το Κρίκελλο και εκτός από το γκολ, στο πρώτο ημίχρονο είχε μόλις άλλη μία ευκαιρία.

Ο Λέντας και πάλι ήταν πρωταγωνιστής, με τον Λάππα Γ., να σεντράρει, ο έμπειρος σέντερ φορ του Κρικέλλου ήταν στο πίσω δοκάρι του Σκοτίδα και με δυνατό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι αλλαγές του Ανδρέα Επίσκοπου ανέβασαν αγωνιστικά τους γηπεδούχους, οι οποίοι με τον Λύκο και τον Ζήσιμο είχαν δύο σημαντικές φάσεις για να σκοράρουν όμως δεν τα κατάφεραν.

Η τελευταία φάση του αγώνα. ανήκε στην ομάδα του Κρικέλλου με τον Φλέσσα να πατάει περιοχή, να βρίσκεται τετ α τετ με τον Σκοτίδα, όμως ο γκολκίπερ της Νίκης του είπε ένα μεγάλο «όχι» κάνοντας εξαιρετική απόκρουση.

Δείτε το γκολ της αναμέτρησης:

Διαβάστε επίσης

Back to top button