ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ: Η προϊστορία λέει… ΑΗΤΤΗΤΟΣ!(pics+vids)

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, την Κυριακή στις 15:00 στο ΔΑΚ της πόλης!

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, την Κυριακή στις 15:00 στο ΔΑΚ της πόλης!

Πλησιάζει μία ακόμη «μάχη» για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς την Κυριακή στις 15:00 στο ΔΑΚΛ θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ.

Τώρα, το LamiaSports θέλοντας να σας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης σας ετοιμάσε ένα αφιέρωμα με την προϊστορία των δύο ομάδων.

Λαμία και ΟΦΗ έχουν δώσει μέχρι στιγμής 4 παιχνίδια σε Football League και SuperLeague και η προϊστορία αναφέρει πως η ομάδα της Φθιώτιδας ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ με αντίπαλο τους Κρητικούς.

Πάμε όμως να δούμε τα πράγματα πιο αναλυτικά:

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

12η αγωνιστική Football League

ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία 1-2

Η πρώτη συνάντηση των δύο ομάδων ήταν για την 12η αγωνιστική της Football League, το κοντινό 2017.

Ο ΠΑΣ Λαμία, του Μπάμπη Τεννέ είχε ταξιδέψει στην Κρήτη με έναν και μοναδικό σκοπό και αυτός ήταν η νίκη! Και τα κατάφερε, αν και ο Πατρίκ Βουό παραλίγο να «χαλάσει» τα σχέδια των φθιωτών με το γκολ του στο 59΄.

Όμως, ο φορμαρισμένος εκείνη τη χρονιά Φιορίν Ντουρμισάι έφερε το παιχνίδι στα ίσια στο 65΄. Η ομάδα της Λαμίας είχε άλλο ένα τέρμα για την άμυνα του ΟΦΗ.

Ο Βάντερσον σεντράρει και ο Σουλεϊμάν Όμο με κεφαλιά γράφει το τελικό 1-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων τότε:

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Όστοιτς, Νάστος (75′ Μάνος), Αντουκόρ, Χαντί (75′ Χίσι), Όγκμποε (46′ Ράντι), Μιλοσάβλιεβ, Βουό.

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Τσέναμο, Σπυρόπουλος, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Κοτσώνης, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννης (83′ Φερφελής), Βασιλόγιαννης (60′ Τζόκιτς), Ντουρμισάι (90′ Αυγενικού), Βάντερσον

 

Σάββατο 6 Μαΐου 2017

29η αγωνιστική Football League

ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ 1-1

Στο παιχνίδι του δεύτερο γύρου, η ομάδα της Λαμίας ήταν αυτή που επί της ουσίας χαμογέλασε και πάλι. Ο ΟΦΗ ήθελε τη νίκη, η ομάδα της Φθιώτιδας ήθελε να μην ηττηθεί και το τελικό σκορ ήταν το 1-1.

Και σε αυτό το παιχνίδι, τα γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο!

FOOTBALL LEAGUE / ΛΑΜΙΑ – ΟΦΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / Eurokinissi Sports)

Στο 54΄του αγώνα ο Βάντερσον και πάλι σε ρόλο δημιουργού, σεντράρει και ο Φιορίν Ντουρμισάι «πληγώνει» ξανά τον ΟΦΗ, για το 1-0.

Δυστυχώς, o Βλάνταν Μιλοσλάβιεβ στο 75΄έφερε το παιχνίδι στα ίσια, ύστερ από ασίστ του Πατρίκ Βουό και το 1-1 ήταν το τελικό σκορ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων τότε:

ΠΑΣ Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Πεταυράκης, Όμο, Ρότσα (46′ Ματσούκας), Μπλάζιτς, Βασιλόγιαννης (88′ Καραγιάννης), Βάντερσον, Ντουρμισάι (72′ Αυγενικού).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Νάστος, Βουό, Χαντί (58′ Όγκμποε), Μάνος, Πουρτουλίδης, Πάγκαλος (58′ Μιλοσάβλιεβ), Κομεσίδης, Κιάσσος, Βαλλιάνος.

 

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

6η αγωνιστική SuperLeague 

ΠΑΣ Λαμία – ΟΦΗ 1-1

Περνάμε στα παιχνίδια των δύο ομάδων για την SuperLeague όπου ξεκινάμε με ένα εντός έδρας ματς για τη Λαμία.

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου του 2018 ο ΠΑΣ υποδέχθηκε τον ΟΦΗ στο ΔΑΚ Λαμίας και το τελικό σκορ ήταν και πάλι το 1-1.

Και στο τρίτο διαδοχικό παιχνίδι των δύο συλλόγων, το τελικό σκορ κρίθηκε στο δεύτερο ημίχρονο.

Το σκορ άνοιξε για τους Κρητικούς ο Χουάν Νέιρα, όταν ο Πλατέλλας έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο μέσος του ΟΦΗ εκμεταλλεύτηκε άψογα την αδράνεια της λαμιώτικης άμυνας για το 0-1.

Η απάντηση της Λαμίας ήρθε δέκα λεπτά πριν το τέλος με τον Χερόνιμο Μπαράλες! Ο Χακίμ Μαστούρ κέρδισε το πέναλτι και ο Αργεντινός ανέλαβε την εκτέλεση. Ευστόχησε και έδωσε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην ομάδα του.

 

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 

21η αγωνιστική SuperLeague 

ΟΦΗ – ΠΑΣ Λαμία 1-3

Η τέταρτη και τελευταία αναμέτρηση των δύο συλλόγων, είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του ΠΑΣ Λαμία στο πρωτάθλημα της SuperLeague.

Στο αγαπημένο για τις δύο ομάδες δεύτερο ημίχρονο, ο Τάσος Καραμάνος ανοίγει το σκορ 57΄του αγώνα και μαζί τα «φτερά» της ομάδας του για ένα τεράστιο διπλό.

Το 0-2 έκανε ο Γιοάν Τομάς τέσσερα λεπτά αργότερα για να έρθει ο πρωταγωνιστής εκείνου του παιχνιδιού λόγω της εμφάνισής του, Φακούντο Μπερτόλιο να γράψει το 0-3!

Το γκολ της τιμής για τον ΟΦΗ, πέτυχε ο Σακόρ στο 86΄!

Διαβάστε επίσης

Back to top button