Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

«Λύγισε» τη Θύελλα στο δεύτερο ημίχρονο ο Πελασγιακός!

Μία «καθαρή» νίκη πήρε η ομάδα του Πελασγιακού στην έδρα της με αντίπαλο τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Μία «καθαρή» νίκη πήρε η ομάδα του Πελασγιακού στην έδρα της με αντίπαλο τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης.

Στο πλαίσιο της εξ΄αναβολής 7ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Β΄Φθιώτιδας, ο Πελασγιακός κέρδισε με 2-0 σκορ τη Θύελλα Μεγάλης Βρύσης, χάρη σε γκολ των Σκαρμούτσου και και Ράπτη Α.Κ.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Πελασγιακού:

Ο Πελασγιακός υποδέχθηκε σήμερα, στο γήπεδο Πελασγίας, την αξιόλογη ομάδα της Θύελλας Μεγ. Βρύσης, για τον εξ αναβολής (από Κυρ 17-11-2019) αγώνα του Πρωταθλήματος, στον 3ο Όμιλο της Β΄ Κατηγορίας Φθιώτιδας.

Το σκορ στο Α’ Ημίχρονο παρέμεινε στο 0-0, με την ομάδα μας να χάνει αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Στο Β’ Ημίχρονο ο Πελασγιακός είχε την απόλυτη κυριαρχία του παιχνιδιού.

Οι Σκαρμούτσος Ι. και Ράπτης Α.Κ. ήταν οι σκόρερς δύο πολύ ωραίων γκολ, που διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα στο 2-0 και χάρισαν τη νίκη και τους τρείς πολύτιμους βαθμούς του πρωταθλήματος.

Πελασγιακός: Σκούρας Κ. (Τ), Παρίσης Α., Πρεμέτης Ι. (Α), Σιμπέλλι Η., Μπερτσιμάς Ε., (Κουφοκόλιας Ε.), Κουλλάφι Ε., (Ράπτης Α.Κ.), Τσαούσης Δ., Κατσαμπέκης Α., (Καραίσκος Κ.), Ράπτης Α.Ε., Μάνος Μ., Σκαρμούτσος Ι. (Μαλισσόβας Δ.)

Αναπληρωματικοί: Καπούλας Ι., Ράπτης Α.Κ., Καραίσκος Κ., Κουφοκόλιας Ε., Μαλισσόβας Δ.

Θύελλα Μεγ. Βρύσης: Μάκκας, Βασιλάρης, Μακρής, Πέπερας, Σταυρομήτρος, Γρηγορόπουλος, Πρίφτις, Ίβρος, Αρβανίτης, Χάνι, Επίσκοπος.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button