Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Νίκη για τους άνδρες και τους παίδες… ήττα στον Βόλο για τις γυναίκες!(pics)

Δύο νίκες και μία ήττα ο απολογισμός των τριών τμημάτων της Φθία Λαμίας, στο βόλεϊ. Δείτε τα αποτελέσματα καθώς και τι δήλωσαν οι προποντές των ομάδων.

Δύο νίκες και μία ήττα ο απολογισμός των τριών τμημάτων της Φθία Λαμίας, στο βόλεϊ. Δείτε τα αποτελέσματα καθώς και τι δήλωσαν οι προποντές των ομάδων.

Β’Εθνική Αντρών – Γυναικών
Αργώ Βόλου – ΑΠΣ Φθία 3-0 γυναικείο

Παρά τις απουσίες η ομάδα πάλεψε το παιχνίδι και έκανε μια όμορφη εμφάνιση.

Ο κόουτς Κ. Δημουλας δήλωσε:

“Για άλλη μια φορά παρουσιαστηκαμε σε έναν αγώνα με πολλές απουσίες,και το έργο μας ήταν δύσκολο από την αρχή.Η ομάδα ταξίδεψε σχεδόν όλη με κορασίδες και πιστεύω καταφέραμε να βάλουμε δυσκολα στη πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Αργώ Βόλου.Είμαι ικανοποιημένος από τη σημερινή εμφάνιση και περιμένω ακόμη πιο πολλά στη συνέχεια από όλες μου τις παίκτριες,τις οποίες πιστεύω πολυ και θα τις στηρίζω μέχρι τέλους.
Συγχαρητήρια στην Αργώ και ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία των ανθρώπων της,επόμενος αγώνας για εμάς εντός έδρας με την ομάδα της Ελασσόνας και ελπίζω να επιστρέψουμε στις νίκες και να κλείσουμε θετικά το πρώτο γύρο.”

Αργώ Βόλου – ΑΠΣ Φθία 1-3 αντρικό

Πολυ σημαντική νίκη και καλή εμφάνιση για την ομάδα μας που παρέμεινε στην πρώτη θέση του ομίλου κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα.

Ο Θ. Παπαθωμοπουλος είπε:

” Σημαντική νίκη κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα που μέσα στο γήπεδο της παίζει πάρα πολύ δυνατά και με πολύ πάθος. Στα δύο πρώτα σετ πιεσαμε σέρβις και καταφέραμε να βγάλουμε από το παιχνίδι της την αντίπαλη ομάδα, με καλό μπλοκ και κόντρα επίθεση πήραμε εύκολα τα σετ. Στο τρίτο σετ άλλαξε η εικόνα του παιχνιδιού αφού η Αργώ άλλαξε πασαδωρο, βελτίωσε την υποδοχή της και δίκαια το κατέκτησε παίζοντας με πάθος. Το τελευταίο σετ θύμησε τα δύο πρώτα όμως με όπλο σέρβις, μπλοκ και κόντρα επιθέση η ομάδα μας το κατέκτησε. Σε γενικές γραμμές κάναμε μία καλή εμφάνιση αν και 2-3 αθλητές μας ήταν σε μέτρια βραδιά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ???. Την επόμενη βδομάδα παίζουμε με την Εαλ ένα από τα φαβορί για άνοδο, πέρυσι βγήκε πρώτη στο πρωτάθλημα. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και όμορφο παιχνίδι και ανυπομονούμε γιαυτό… “

Παιδικό
ΑΠΣ Φθία – Αναγέννηση Λιβαδειά 3-0

Με το δεξί ξεκίνησε η ομάδα του παιδικού μας το πρωτάθλημα όπου και νίκησε την αντίστοιχη της Αναγέννησης, πραγματοποιωντας πολύ ωραία εμφάνιση με όρεξη και πάθος και μάλιστα οι σημαντικές απουσίες δύο αθλητών μας δεν φάνηκαν καθόλου στο γήπεδο.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!! ???

Διαβάστε επίσης

Back to top button