Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Πήρε την εκτός έδρας νίκη η Θύελλα Ροδωνιάς!

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε για φέτος η ομάδα της Θύελλας Ροδωνιάς, η οποία κέρδισε τον Ατρόμητο Παλαιάς Γιαννιτσούς.

Την πρώτη της νίκη εκτός έδρας πέτυχε η ομάδα του Π. Παλιούρα στην έδρα της Π. Γιαννιτσούς, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Οι παίκτες της Ροδωνιάς, εμφανώς ανώτεροι, πέτυχαν τα γκολ στο Α΄μέρος και εξασφάλισαν από νωρίς τη νίκη τους, που τους ανεβάζει ακόμη περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα του ομίλου τους.

Οι γηπεδούχοι εμφανίζονται πιο αδύναμοι φέτος, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, προσπάθησαν παίζοντας φιλότιμα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού να πετύχουν κάποιο τέρμα στο Β΄μέρος, όταν οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν χαλαρά και φλύαρα, όμως  δεν τα κατάφεραν. 

Φιλμ του αγώνα:

Ο Σκαρής στο 20΄ θα πάρει την ωραία μπαλιά του Η. Ζαγγανά και από δύσκολη θέση πλάγια αριστερά στην περιοχή της Π. Γιαννιτσούς, θα περάσει τη μπάλα εντυπωσιακά πάνω από τον τερματοφύλακα σημειώνοντας ένα πανέμορφο τέρμα, κάνοντας το 0-1.

Ο νεαρός Βρούβας με εντυπωσιακή προσπάθεια από τα δεξιά θα ξεφύγει και από δύσκολη θέση, θα σημειώσει ένα καταπληκτικό σε εκτέλεση τέρμα, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα το οριζόντιο δοκάρι του Υφαντή και μετά στα δίχτυα, για να γίνει το 0-2. 

Ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους στο 27΄, που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, με τον Γκούλτα να σουτάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα να καταλήγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Υφαντή.

Η σειρά του αρχηγού της Θύελλας του Ντζιαβίδα Γιάννη να χρησθεί σκόρερ στο 35΄, όταν με συρτό σουτ έξω από την περιοχή των γηπεδούχων σημείωσε το 0-3.

Στο 38΄και 42΄ευκαιρίες για τη Ροδωνιά με Αλεξανδρή και Σκαρή να αυξήσουν το σκορ και στο 45΄η κεφαλιά από κοντά του Κόκκοτα έφυγε άουτ.

Στο Β΄μέρος οι φιλοξενούμενοι δεν έπαιξαν με την όρεξη του Α΄ημιχρόνου, έχοντας όμως στο 65΄το δυνατό σουτ στο αριστερό δοκάρι  του Υφαντή από τον Γκούλτα και στο 75΄την προσπάθεια του Πολύζου, να πλασάρει από κοντά, αλλά ο Υφαντής απέκρουσε με τα πόδια. Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις στο 60΄  με τον Μπούσιο να κάνει το σουτ, αλλά ο Γραββάνης απέκρουσε και στο 85΄ο Παπαδογιάννης επιχείρησε το συρτό σουτ αλλά και πάλι ο Γραββάνης έπεσε στην αριστερή του γωνία και μπλόκαρε.

Δίκαιη η νίκη των φιλοξενούμενων σε ένα ήσυχο σχετικά παιχνίδι με τον διαιτητή της συνάντησης κ. Καταραχιά Αθ. να μην έχει κάποιο πρόβλημα, όπως και των βοηθών του Κέπα Μ-Ε και Δαουκλιώτη Κ.

Οι συνθέσεις των δύο αγώνων:

“ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ” Π. ΓΙΑΝΝΙΤΣΟΥΣ: Υφαντής, Περδικάρης, Τυραϊδής, Μπαρμπούνης, Παφίλης, Μπέλεχας, Λάμπρου, Δερνίκας, Σκαρλάτος, Παπαδογιάννης, Μπούσιος

“ΘΥΕΛΛΑ” ΡΟΔΩΝΙΑΣ(Π.Παλιούρας): Γραββάνης, Βρούβας, Ζαγγανάς Ν.(75΄Βλάχος), Κόκκοτας, Γεωργαλής Θ., Κότσαλης, Ζαγγανάς Η(80΄Γεωργαλής Β.), Γκούλτας, Σκαρής(λ. τρ.50΄Πολύζος), Ντζιαβίδας Γιάννης, Αλεξανδρής

Διαβάστε επίσης

Back to top button