ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα παλικάρια του ΠΑΣ Λαμία… κόντρα στους λεβέντες του ΟΦΗ!(match day)

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, στο ΔΑΚ της πόλης με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της SuperLeague 1 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ, στο ΔΑΚ της πόλης με μοναδικό στόχο τη νίκη και τους τρεις σημαντικούς βαθμούς.

Κόντρα στην ομάδα του ΟΦΗ θα αγωνιστεί σήμερα το μεσημέρι στις 15:00 ο ΠΑΣ Λαμία. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου θα υποδεχθεί τους Κρητικούς, οι οποίοι είναι σε εκπληκτική φόρμα, όπως άλλωστε και η ομάδα της Φθιώτιδας.

Από τη μία ο ΠΑΣ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού εκτός από τους γνωστούς δύο Σασί και Τσούκαλο, από την άλλη ο ΟΦΗ έχει ορισμένες απουσίες.

Τα αγωνιστικά νέα του ΠΑΣ Λαμία

Χωρίς προβλήματα θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ ο ΠΑΣ Λαμία για την 13η αγωνιστική με τον Άκη Μάντζιο να έχει όλα του τα «όπλα» στη διάθεσή του, συν την πολύ καλή ψυχολογία που έχει η ομάδα από τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα.

Ο Έλληνας προπονητής πήρε μαζί του στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, ενώ για πρώτη φορά μετά από καιρό εκτός αποστολής είναι ο νεαρός τερματοφύλακας Παναγιώτης Κατσίκας και στη θέση του είναι ο Νταμίρ Κάχριμαν.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά την αποστολή για το σημερινό παιχνίδι:

13 Damir Kahriman
30 Θεοδωρόπουλος Κωνσταντίνος

4 Adejo Daniel
5 Τζανετόπουλος Άνταμ
8 Πλιάτσικας Βασίλειος
23 Σκόνδρας Ιωάννης
24 Βύντρα Λουκάς
27 Scarduelli Vanderson
29 Bahanack Patrick
50 Asigba Mark

7 Βασιλόγιαννης Ανδρέας
16 Bejarano Danny
21 Δημούτσος Έλιν
34 Σάλιακας Εμμανουήλ
64 Μπουλούλης Κωνσταντίνος

9 Thuram
10 Tyronne
11 Καραμάνος Αναστάσιος
17 Βλαχομήτρος Ανέστης
18 Romanic Lazar

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου

Όπως προείπαμε ο Μάντζιος έχει όλους τους βασικούς του ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στον Άρη δεν αναμένεται να δούμε αλλαγές.

Αν θέλουμε τώρα να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για τη «μάχη» κόντρα στον ΟΦΗ, τότε θα έχουμε τον Θεοδωρόπουλο κάτω από το τέρμα, τον Σκόνδρα δεξιά και τον Βάντερσον αριστερά στα μπακ.

Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι ο Αντέτζο και ο Πλιάτσικας ενώ πιο μπροστά τους ως αμυντικά χαφ θα είναι ο Δημούτσος με τον Μπεχαράνο.

Σε ρόλο δημιουργού ή αν θέλετε αλλιώς ως δεκάρι θα αγωνιστεί ο Ισπανός Ταϊρόν με τον Ρόμανιτς να αγωνίζεται στο αριστερό άκρο και ο Καραμάνος στο δεξί.

Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται για άλλη μία φορά ο φορμαρισμένος Ροτζέριο Τουράμ!

 

Τα αγωνιστικά νέα του ΟΦΗ

Με προπόνηση που έγινε το πρωί του Σαββάτου (7/12) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία (8/12, 15:00).

Όλοι οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά, με εξαίρεση τον Miguel Mellado, ο οποίος ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, άσκηση με μικρές μεταβιβάσεις, άσκηση μεταβάσεων και δίτερμα.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγιναν γνωστά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Αυτοί είναι οι: Σωτηρίου, Whalley, Δερμιτζάκης, Μαρινάκης, Braun, Γιαννούλης, Κοροβέσης, Κουτρουμπής, Νάστος, Sakor, Στάικος, Neira, Nabi, Τσιλιανίδης, Ντίνας, Souza, Vaz, Semedo, Figueiredo, Μάνος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button