FeaturedΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το «κυανόλευκο» πάρε-δώσε!(pics)

Αν και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία για τη χρονιά που έρχεται… το LamiaSports σας παρουσιάζει τις μέχρι τώρα μεταγραφές της «κυανόλευκης» ομάδας.

Με την τελευταία προσθήκη να είναι και η πιο ηχηρή(μιλάμε για την μεταγραφή του Φρανζίσκο Μεδίνα Πίτι), ο ΠΑΣ Λαμία αναμένεται να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του τις επόμενες εβδομάδες.

Πάμε αρχικά όμως να δούμε ποιοι ανανέωσαν με την φθιωτική ομάδα. Την αρχή έκανε ο Μπάμπης Τεννές, ο προπονητής της ομάδας που την «έφτιαξε« για να κάνει το ακατόρθωτο… να ανέβει δηλαδή στη Super League.

Έπειτα, ανανέωσε ο ένας εκ των αρχηγών ο Ανέστης Αναστασιάδης, ο οποίος θα βρίσκεται σίγουρα για ακόμη μια σεζόν στην άμυνα του ΠΑΣ.

Τρίτη ανανέωση ήρθε από τον Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος πέρυσι ήταν από τις «κολώνες» της μεσαίας γραμμής της Λαμίας με τους διοικούντες και τον Τεννέ να τον καταφέρνουν να ανανεώσει.

Την «σκυτάλη» πήραν οι Αλέξανδρος Καραγιάννης και Βαγγέλης Πίτκας. Ο πρώτος πέρυσι έβαλε πολύ σημαντικά γκολ, τα οποία τα περισσότερα έδωσαν νίκες και σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα.

Οσο για τον Πίτκα, είναι αυτό που λέμε «φύλακας άγγελος» του ΠΑΣ Λαμία, κρατώντας το 0 σε πολλά παιχνίδια.

Δύο και τελευταίες ανανεώσεις ήταν αυτές των Ακίμ Όμο και Ιορδάνη Παπαργυρίου.  Ο Νιγηριανός ήταν βασικός και αναντικατάστατος στα περισσότερα παιχνίδια της Λαμίας στη Football League, ενώ ο Παπαργυρίου  αρκετές φορές αγωνίστηκε βασικός και πολλές φορές ήταν από τους πρωταγωνιστές της άμυνας.

Σημαντικές όμως είναι και οι μεταγραφές που έγιναν μέχρι την στιγμή στον ΠΑΣ Λαμία. Πάμε να τους δούμε συνολικά.

Πατρίκ Βουό (ΟΦΗ), Ματέι Ποντλόγκαρ (Τσέλιε), Νόε Ακόστα (ΠΑΣ Γιάννινα), Βασιλαντωνόπουλος (ΑΕΚ, δανεικός), Φράγκος (Σπάρτη), Τσέλιος (ΑΕΚ, δανεικός), Κουκόλης (Αγροτικός Αστέρας), Κουτρουμάνος (Παναιτωλικός), Παντελιάδης (Ομόνοια), Ασίγκμπα (Βέροια), Νίκος Παπαδόπουλος (Ατρόμητος), Πίτι (ΑΕΛ Λεμεσού).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button