ΜεταγραφέςΝέα από Ελλάδα

Μάρτος: “θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ”

Ο 26χρονος κεντρικός μέσος επισκέφτηκε το «Γεντί Κουλέ» και συνοδεία του τεχνικού διευθυντή του ΟΦΗ Ηλία Κώτσιου είπε αρχικά «ήρθα σε μια ιστορική ομάδα της Ελλάδος και θα κάνω τα πάντα για να τη βοηθήσω να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία».

Ο Μάρτος αμέσως μετά τις υπογραφές με τον ΟΦΗ πάτησε το χορτάρι του Γεντί Κουλέ και δήλωσε εντυπωσιασμένος απο το γήπεδο. Οπως είπε «Eίναι εξαιρετικό. Μου αρέσουν αυτά τα γήπεδα, που οι κερκίδες είναι κοντά. Νιώθεις την ανάσα του φιλάθλου. Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε όμορφα πράγματα εδώ!»

Ο Ισπανός μέσος αναφέρθηκε στην θέση που αγωνίζεται. Οπως είπε «παίζω στην θέση 10. Αλλά μπορώ να παίξω και στα άκρα της επίθεσης, αλλά και πίσω απο το φορ. Μου αρέσει να δίνω ασίστ, αλλά και να σκοράρω, να βοηθάω την ομάδα πάνω απο όλα να κερδίζει το παιχνίδι».

Ο Μάρτος, αναφερόμενος στον ΟΦΗ, τόνισε πως «ξέρω ότι είναι απο τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα και θέλει να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Θα προσπαθήσω και εγώ με τη σειρά μου να τη βοηθήσω να τα καταφέρει».

Το νέο απόκτημα του ΟΦΗ αναφέρθηκε και στο πέρασμα που είχε στην Κύπρο με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας: «Ηταν μια καλή εμπειρία. Παίξαμε και στην Ευρώπη και γενικά, έμεινα ικανοποιημένος. Εύχομαι στον ΟΦΗ να μπορέσω να κάνω περισσότερα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button