FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό… του Μάκη Χάβου!

Δύσκολο παιχνίδι του σημερινό για τον ΠΑΣ Λαμία, με τον Μάκη Χάβο να προσπαθεί να καταστρώσει τα σχέδιά του έτσι ώστε να «κρατήσει» τον Αστέρα Τρίπολης χαμηλά!

Γνωρίζοντας τις απουσίες που έχει η ομάδα της Λαμίας, τις επιλογές και τις δοκιμές του Μάκη Χάβου αλλά και φυσικά την τελική αποστολή θα προσπαθήσουμε να μαντέψουμε μία πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία.

Στο τέρμα, αφού λείπει ο Σαράνοφ, ο Μελίσσας φαίνεται να έχει το προβάδισμα, αλλά ο Μπαντής για πρώτη φορά θα είναι ως αναπληρωματικός τερματοφύλακας από την ημέρα που ήρθε στην ομάδα.

Δεξιά της άμυνας θα είναι ο Βασιλαντωνόπουλος, ενώ αριστερά θα παίξει ο Βάντερσον. Στο κέντρο της άμυνας, Πλιάτσικας και Αντέτζο δεν χάνουν τη θέση τους ενώ μπροστά τους θα είναι ο Δημούτσος και κατά 95% δεν θα παίξει ο Μπλάζιτς αλλά ο Σκόνδρας.

Και θα αιτιολογήσουμε για ακόμη μία φορά την επιλογή αυτή. Ο Σέρβος μέσος είναι ένας 33χρονος ποδοσφαιριστής ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα στο γόνατο της προηγούμενες ημέρες ενώ έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα. Το πιο λογικό, μιας και είναι και ο πολυτιμότερος της ομάδας μέχρι στιγμής, είναι να προστατευθεί από τον Χάβο. Διότι μία υποτροπή στον τραυματισμό του ίσως να είναι σημαντικότερη από ακόμη απουσία του.

Στη θέση του δεκαριού, ο Μπερτόλιο «παίζει ολομόναχος» ενώ στα δεξιά αν δεν δούμε να επιστρέφει ο Καραγκούνης τότε θα δούμε ξανά τον Καραμάνο. Να σημειώσουμε εδώ, πως υπάρχει και η πιθανότητα να δούμε και τον Ρόμανιτς να παίζει δεξιά της επίθεσης παρόλο που είναι αριστεροπόδαρος.

Αριστερά τώρα, ο φορμαρισμένος Επστάιν θα είναι στη θέση αυτή, με τον Χερόνιμο Μπαράλες να παίζει ως σέντερ φορ.

Λαμία είσαι! Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!(match day)

Έτσι κέρδισαν τα «λιοντάρια» του ΠΑΣ Λαμία Κ17!(vid)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button