Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Μάχη για μια θέση στον 6ο όμιλο

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Οι στοιχηματικές προβλέψεις του us-sportsbet.com από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στο GROUP F για το Champions League γίνονται σήμερα τα δύο τελευταία παιχνίδια του ομίλου που θα κρίνει ουσιαστικά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Μιας και η θέση για το Europa League θα πάει στην Ίντερ ή στην Ντόρτμουντ. Και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν παράλληλα στις 22:00.

Στο πρώτο παιχνίδι Ντόρτμουντ – Σλάβια Πράγας. Οι Γερμανοί χρειάζονται νίκη οπωσδήποτε απέναντι στους Τσέχους και με αρκετά γκολ αν είναι εφικτό. Και από την άλλη να μην κερδίσει η Ίντερ στο Μιλάνο. Έχουν 7 βαθμούς όσους και η Ίντερ αλλά στα μεταξύ τους υπερτερεί σε ισοβαθμία η ομάδα του Μιλάνου. Μιας και κέρδισε 2-0 στο Μιλάνο και έχασε 3-2 στη Γερμανία. Η Σλάβια Πράγας είναι ουσιαστικά και μαθηματικά αδιάφορη μίας και έχει μόνο 2 βαθμούς αλλά δεν παύει να είναι μια επιθετική και επικίνδυνη ομάδα. Επιλογή το over 2.5 goal για την Ντόρτμουντ στο 2.00 μπορεί να δεχθεί και αυτή 2-3 γκολ από την Σλάβια  αλλά χρειάζεται την νίκη και θα πρέπει να επιτεθεί.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στο Μιλάνο την ίδια ώρα στις 22:00 Ίντερ – Μπαρτσελόνα . Μονόπλευρο το ενδιαφέρον και αυτό βρίσκεται στην πλευρά των γηπεδούχων μιας και η Μπαρτσελόνα με 11 βαθμούς έχει περάσει ήδη στην επόμενη φάση. Η Ίντερ θέλει νίκη για να περάσει σαν δεύτερη μιας και στην ισοβαθμία υπερτερεί της Ντόρτμουντ. Οι Μιλανέζοι θα κάνουν ότι είναι δυνατόν από την δική τους πλευρά για να φύγουν την πρόκριση από την αναμέτρηση.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι πως θα εμφανιστεί η Μπαρτσελόνα που παίζει στις 14 του μήνα εκτός έδρας με την Σοσιεδάδ και στις 18 εντός έδρας με την Ρεάλ Μαδρίτης. Μπορεί η Ίντερ να έχει το κίνητρο, μπορεί η Μπαρσελόνα να  παραταχθεί με απουσίες και να φαντάζει εύκολο το έργο της Ίντερ ή έστω εφικτό. Αλλά μιλάμε για μια ομάδα με βάθος στο ρόστερ και παίχτες έτοιμους να εκμεταλεύτουν τις ευκαιρίες που θα τους δοθούν. Επιλογή το g/g & over 2.5 σε απόδοση 2.00.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

22:00 | Ντόρτμουντ- Σλάβια Πράγας

over 2.5 goal  Ντόρτμουντ (2.00)

22:00 | Ίντερ – Μπαρτσελόνα

g/g & over 2.5 (2.00)

Διαβάστε επίσης

Back to top button