Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ρίχνει άκυρο την Έβερτον για να μείνει Κίνα ο Βίτορ Περέιρα!

Θέλει να παραμείνει στην Κίνα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Θέλει να παραμείνει στην Κίνα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Μετά την απομάκρυνση του Μάρκο Σίλβα, η Έβερτον ψάχνει για τον αντικαταστάτη του στην άκρη του πάγκου και μία από τις επιλογές που εξετάζουν στα «ζαχαρωτά» είναι αυτή του προπονητή της Κινεζικής, Σαγκάη SPIG, Βίτορ Περέιρα.

Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Κίνα έχει τελειώσει εδώ και περίπου δύο εβδομάδες, ο Πορτογάλος τεχνικός θα ήταν ευκολότερο να αφήσει το δρόμο του μεταξιού ώστε να αναλάβει ομάδα στην Premier League.

Ωστόσο, σύμφωνα με δηλώσεις του στο «Sky Sports», φαίνεται πως θέλει να παραμένει στην Κίνα καθώς όπως αναφέρει, η χώρα έχει ραγδαία ποδοσφαιρική ανάπτυξη.

«Είναι μεγάλη τιμή και είμαι ευγνώμων που ήμουν στην λίστα μιας ομάδας, την οποία σέβομαι πολύ. Προς το παρόν είμαι ακόμα προπονητής της Σανγκάη SIPS, μία ομάδα την οποία έχω μες την καρδιά μου σε μία χώρα που προοδεύει ραγδαία στο ποδόσφαιρο.

Προς το παρόν δεν είμαι σε θέση που μπορώ να αποδεχθώ άλλες δεσμεύσεις. Δεν μπορώ να αποφασίσω άμεσα, χρειάζομαι χρόνο για να σκεφτώ και να σχεδιάσω το μέλλον μου, εξετάζοντας τις επιλογές που έχω. Το αγγλικό πρωτάθλημα, το αγαπώ και κάποια στιγμή σαφώς και θα ήθελα να εξετάσω μία ευκαιρία να δουλέψω εκεί στο μέλλον».

Διαβάστε επίσης

Back to top button