Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θετικός σε χρήση κοκαϊνης παίκτης της Νότιγχαμ

Ο Ντάριλ Μέρφι προχώρησε στην αποκάλυψη ότι κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαϊνης, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να τον τιμωρεί... ανώνυμα.

Ο Ντάριλ Μέρφι προχώρησε στην αποκάλυψη ότι κατά την διάρκεια της περσινής χρονιάς είχε βρεθεί θετικός σε χρήση κοκαϊνης, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να τον τιμωρεί… ανώνυμα.

Ο 36χρονος επιθετικός που αγωνίζεται φέτος στη Μπόλτον, δήλωσε ότι τιμωρήθηκε για χρήση κοκαϊνης με ποινή έξι εβδομάδων, η οποία δεν έγινε γνωστή μιας και η πολιτική της Ομοσπονδίας είναι να μην αποκαλύπτει τα ονόματα των αθλητών που βρίσκονται θετικοί στους σχετικούς ελέγχους.

Όμως ο Μέρφι θέλησε να αποκαλύψει από μόνο του την τιμωρία του, ζητώντας ουσιαστικά συγνώμη για ότι έγινε: «Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η χρήση ναρκωτικών για ευχαρίστηση δεν είναι κάτι που επικροτώ γενικά. Στο ξεκίνημα της περυσινής σεζόν εξέτισα ποινή για μια κακή απόφαση που πήρα σε μια νυχτερινή μου έξοδο.

Ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, που συνέβη σε περίοδο κατά την οποία δεν είχαμε παιχνίδια. Το μετάνιωσα αμέσως. Δεν είμαι περήφανος για αυτό που έκανα, αλλά είναι κάτι που έχω αφήσει πίσω μου, καθώς θέλω να αφοσιωθώ στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής».

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Back to top button