Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Ζαχαρόπουλος: «Οι παίκτες μου κάνουν κατάθεση ψυχής σε κάθε αγώνα»(vid)

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μάκη Ζαχαρόπουλου και του Πέτρου Τσακανίκα, από τη συνέντευξη Τύπου του Πιερικός - ΑΠΟ Αταλάντης.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Μάκη Ζαχαρόπουλου και του Πέτρου Τσακανίκα, από τη συνέντευξη Τύπου του Πιερικός – ΑΠΟ Αταλάντης.

Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής και για τον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής ο ΑΠΟ Αταλάντης αντιμετώπισε την Κυριακή 8/12 εκτός έδρας τον Πιερικό, από τον οποίο και ηττήθηκε με τελικό σκορ 4-0.

Στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, ο προπονητής της λοκρικής ομάδας, Μάκης Ζαχαρόπουλος, σχολιάζοντας τον αγώνα έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για τους οποίους τόνισε πως σε κάθε αγώνα κάνουν κατάθεση ψυχής, ενώ ευχήθηκε τα καλύτερα στην αντίπαλη ομάδα, μιλώντας για μία από τις ποιοτικότερες αντιπάλους της κατηγορίας.

Έπειτα τον λόγο πήρε ο ένας εκ των αρχηγών της Αταλάντης, ο Πέτρος Τσακανίκας, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του έδωσε συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα, ενώ υπογράμμισε πως παρά τις πολλές απουσίες που ταλαιπωρούν τον ΑΠΟ, όλη η ομάδα ακολούθησε πιστά το πλάνο που είχαν σχεδιάσει.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης

Back to top button