ΓενικάΤοπικές Ειδήσεις

«Ο ΑΦΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2019»(pics)

Ο Δήμος Λαμιέων το βιβλιοπωλείο επίπεδο σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Φθιώτιδας παρουσιάζουν «Ο ΑΦΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2019».

Ο Δήμος Λαμιέων το βιβλιοπωλείο επίπεδο σε συνεργασία με την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Τοπική Διοίκηση Φθιώτιδας παρουσιάζουν «Ο ΑΦΗΓΗΤΗΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2019».

Για 3η συνεχόμενη χρονιά το βιβλιοπωλείο επίπεδο ,στο πλαίσιο των Χριστουγεννιάτικων εορτών, μεταμορφώνει το χώρο του σε μια απέραντη γιορτινή σκηνή και δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να νιώσουν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Από την Κυριακή 15/12/2019 και  μέχρι το τέλος της χρονιάς κάθε ημέρα θα είναι γιορτή!!!

Μια σειρά από παιδικές δραστηριότητες, που συνδυάζουν τη διασκέδαση με τη δημιουργικότητα, όπως εργαστήρι ζαχαροπλαστικής και διαγωνισμός τραγουδιού καθώς και αφηγήσεις παραμυθιών, θεατρικές παραστάσεις, βιωματικά παιχνίδια, τραγούδι και χορός υπόσχονται στους μικρούς μας φίλους μαγικές στιγμές. Μαζί μας σε αυτή τη γιορτή συγγραφείς, ηθοποιοί, εμψυχωτές , θεατρικές ομάδες, ανιματέρ , εκπαιδευτικοί και φίλοι!!!

Με την αγορά βιβλίων θα ενισχύσουμε βιβλιοθήκες Δημοτικών Σχολείων Λαμίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟΥ επίπεδο

ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ

  • ΚΥΡΙΑΚΗ  15/12/2019  : «ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ»  της Ειρήνης Μακρυδάκη           εκδ. Μιχάλη Σιδέρη , Αφηγητής η συγγραφέας- Αστυνομικός  Μακρυδάκη Ειρήνη ( Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού, κατασκευή χριστουγεννιάτικου δέντρου από μπαλόνια , συμμετοχή ανιματέρ και μασκώτ με διαδραστικά παιχνίδια και μαγικά τρικς)

Ώρα έναρξης 11:00π.μ

  • ΔΕΥΤΕΡΑ  16/12/2019 : «ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» των Άντρεα Κένινγκ και Γίντερ Γιάκομπς, εκδ. Μεταίχμιο, Αφήγηση από την Ομάδα «The kids club». Μαζί μας στην εκδήλωση μασκώτ Γκούφι.

Ώρα έναρξης 7:00μ.μ

  • ΤΡΙΤΗ  17/12/2019 : Εργαστήριο Χριστουγεννιάτικης ζαχαροπλαστικής  Top Master chef για παιδιά. Τα παιδιά φορώντας ποδιές και καπελάκια φτιάχνουν με τη βοήθεια ανιματέρ χριστουγεννιάτικα γλυκά. Στην εκδήλωση συμμετέχει το ζαχαροπλαστείο ΛΟΥΚΑΣ  και τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού – Νηπιαγωγείου «Μελωδία»

Ώρα έναρξης 7:00μ.μ

  • ΤΕΤΑΡΤΗ  18/12/2019 : Διαγωνισμός τραγουδιού «THE CHRISTMAS VOICE» . Στην κριτική επιτροπή ο Δημήτρης Αργυρίου  ( αναμνηστικά μετάλλια, μπαλονοκατασκευές και face painting , συμμετοχή μασκώτ στρουμφάκι για φωτογραφίες τραγούδι και χορό με τα παιδιά). Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα παιδιά του Παιδικού σταθμού- Νηπιαγωγείου «Ουράνιο Τόξο».         Ώρα έναρξης 7:00μ.μ
  • ΠΕΜΠΤΗ 19/12/2019 « ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΪ- ΒΑΣΙΛΗ» της Κατερίνας Ζωντανού,  εκδ. Μεταίχμιο, Το παραμύθι αφηγείται η Βάνια Τσιαγκούδη με την συμμετοχή των παιδιών των παικτών του ΠΑΣ Λαμία ( Ο Άγιος Βασίλης υποδέχεται τα παιδιά  στο χώρο της εκδήλωσης καθόλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, διαδραστικά παιχνίδια , μαγικά τρικς, face painting, εμφάνιση μασκώτ)

Ώρα έναρξης 7:00μ.μ

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20/12/2019 : «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΧΩΡΑ» της Κατερίνας Δημόκα , εκδ. Μεταίχμιο , Αφηγητής η συγγραφέας Κατερίνα Δημόκα . Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα παιδιά του νηπιαγωγείου «ΗΛΙΑΧΤΙΔΑ» ( μπαλονοκατασκευές, δώρα και χορός με τις μασκώτ Mickey και Minnie)

Ώρα έναρξης 7:00μ.μ

  • ΣΑΒΒΑΤΟ  21/12/2019 : «Ο ΚΑΡΥΟΘΡΑΥΣΤΗΣ», Aπόδοση: Ράνια Δ. Τζιαμπίρη, Εικονογράφηση : Δωροθέα Λούκρη, εκδ. Τζιαμπίρη, Αφήγηση από την εικονογράφο Δωροθέα Λούκρη Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα παιδιά των νηπιαγωγείων «Μελωδία» και «Λιλιπούπολη» ( Εργαστήρι Μικροί Καλλιτέχνες Δημιουργίας Χριστουγεννιάτικης κάρτας με θέμα την βιτρίνα του βιβλιοπωλείου που είναι εμπνευσμένη από την εικονογράφηση του βιβλίου.)

Ώρα έναρξης 11:00π.μ

  • ΚΥΡΙΑΚΗ  22/12/2019 : « ΈΝΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ  ΟΝΕΙΡΟ», της Λίνας Σωτηροπούλου εκδ. Μεταίχμιο, Αφηγητής η συγγραφέας Λίνα Σωτηροπούλου.

Ώρα έναρξης 11:00π.μ

  • ΔΕΥΤΕΡΑ  23/12/2019 : « ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ», της Orianne Lallemand  εκδ. Παπαδόπουλος, Διαδραστική θεατρική αφήγηση από την ομάδα Ανεμόμυλοι με την συμμετοχή των εμψυχωτών Ζαφείρη Ελένη και Νικολοπούλου Σοφία. ( Ενεργός συμμετοχή των παιδιών στους ρόλους των φίλων του λύκου Ζαχαρία).

Ώρα έναρξης 7:00μ.μ

  • ΤΡΙΤΗ  24/12/2019 : «Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΜΟΥ Ο ΑΪ-ΒΑΣΙΛΗΣ», του Morpurgo Michael        εκδ. Παπαδόπουλος, Αφηγητής : Γκλέτσος Απόστολος

Ώρα έναρξης 12:00π.μ

  • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  27/12/2019 : «Καλά Χριστούγεννα Κύριε Ντίκενς» της Ελένης Κατσαμά, Εικονογράφηση Κουτσογιάννης Βασίλης, εκδ. Πατάκη , Το παραμύθι αφηγείται η  Ειρήνη Σόλια για τους μαθητές του φροντιστηρίου της αλλά και για όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.

Ώρα έναρξης 7:00μ.μ

  • ΚΥΡΙΑΚΗ  29/12/2019 : «ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ» της Birdie Black εκδ. Ίκαρος , Κουκλοθεατρική παράσταση από την ομάδα Ανεμόμυλοι με την συμμετοχή των εμψυχωτών Δημητρούση Μαργαρίτα και Σούνδια Ηρώ.

Ώρα έναρξης 11:00π.μ

  • ΔΕΥΤΕΡΑ 30/12/2019 : «Ο ΓΑΤΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ», των Λούσι Ρόουλαντ  και Πόλα Μπόουλς εκδ. Μεταίχμιο, Αφήγηση παραμυθιού Ομάδα  απ’ ουσία. Στην εκδήλωση συμμετέχουν τα παιδιά του Σύγχρονου Νηπιαγωγείου ( Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού, βιωματικές ασκήσεις, θεατρικό παιχνίδι, κατασκευή μαριονέτας) Διάρκεια 60’                            Ώρα έναρξης 11:00π.μ

 

  • ΤΡΙΤΗ  31/12/2019 : «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ» της Έμιλι Γκράβετ  εκδ. Μεταίχμιο , Αφήγηση παραμυθιού Ομάδα  απ’ ουσία . (Διαδραστική αφήγηση παραμυθιού, βιωματικά παιχνίδια και κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών από ανακυκλώσιμα υλικά ) Διάρκεια 60’

Ώρα έναρξης 11:00π.μ

ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ, ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ!!!

ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΕΣ

ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΛΑΜΙΑΣ

επιπεδο τελικο2

Διαβάστε επίσης

Back to top button