Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο Μάρκο Μπλάζιτς για το Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας!

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία και νυν ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Μάρκο Μπλάζιτς, σχολίασε τη σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣ Λαμία και νυν ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Σμύρνης, Μάρκο Μπλάζιτς, σχολίασε τη σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Μάρκο Μπλάζιτς ανυπομονεί για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και δηλώνει αισιόδοξος για καλό αποτέλεσμα του Ερ. Αστέρα.

Ο Σέρβος μέσος, που αγωνιζόταν στην ομάδα του Βελιγραδίου από το 2008 έως το 2010 και σήμερα παίζει στον Απόλλωνα Σμύρνης, ξέρει καλά τον Ολυμπιακό από τις θητείες του σε Καλλονή και Λαμία. Μίλησε στη Novosti για τους «ερυθρόλευκους» και τι μπορούν να περιμένουν από το αποψινό ματς οι Σέρβοι.

«Απ’ ότι διαβάζω στα ελληνικά ΜΜΕ, αυτό που συζητείται περισσότερο είναι η αδελφική σχέση ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων και το θέαμα στις εξέδρες. Ο Ολυμπιακός έχει επικεντρωθεί στο πρωτάθλημα, που είναι πολύ σημαντικό γι’ αυτόν, γιατί τα τελευταία δύο χρόνια ήταν πρωταθλητές η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Αυτό σπάνια γίνεται εδώ, να μένει ο Ολυμπιακός χωρίς τίτλο δύο ή τρία χρόνια, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα. Το πρωτάθλημα ισούται με την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά σίγουρα θέλουν να κερδίσουν μέσα στο γήπεδό τους», είπε ο Μπλάζιτς και προειδοποίησε:

«Δεν μπορείς να πας στο ”Γ. Καραϊσκάκης” με την ιδέα ότι θα βάλεις τρία γκολ και θα πας σπίτι σου, όμως θεωρώ ότι ο Αστέρας έχει πολλές πιθανότητες. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά αν εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες του τότε μπορεί να πάρει το αποτέλεσμα. Από την εμπειρία του, ο Μιλόγεβιτς ξέρει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ”απάτη” και θα έχει καλή τακτική. Είμαι σίγουρος ότι ο Αστέρας θα πάει καλά. Μπορεί να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του Ολυμπιακού στις αντεπιθέσεις, όλοι έτσι παίζουν εναντίον του και μία καλή ομάδα μπορεί να τον εκπλήξει μέσα στο σπίτι του. Ξέρω από την εμπειρία μου ότι αρκετές ομάδες έχουν πάρει αποτέλεσμα εναντίον του με αυτό τον τρόπο».

Για τον Ολυμπιακό και τα ατού του είπε: «Είναι σε καλή κατάσταση και παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Η απουσία του Βαλμπουενά όμως θα είναι αισθητή, γιατί είναι ένας παίκτης που παρά την ηλικία του μπορεί να ελέγξει το παιχνίδι. Μεγάλη απειλή είναι ο Ποντένσε, που είναι μικρόσωμος και εκρηκτικός, μπορεί να σε αφήσει πίσω και να κάνει τη διαφορά. Ο Ελ Αραμπί έχει πλούσια εμπειρία και είναι μεγάλη απειλή στην περιοχή, έχει κλάση».

Τέλος, για την ατμόσφαιρα που περιμένει τόνισε: «Θα είναι θέαμα, το να βρεις εισιτήριο είναι ”κόλαση”, εγώ που ζω εδώ και ξέρω αρκετό κόσμο με το ζόρι βρήκα για εμένα και φίλους μου. Είναι sold out, αλλά μας είπαν ότι όποιος έρθει από τη Σερβία χωρίς εισιτήριο μπορεί να μπει από τη Θύρα 7, την εξέδρα με τους πιο φανατικούς. Είναι μικρότερο γήπεδο από το ”Μαρακανά” και δεν έχει στίβο, τα συνθήματα των οπαδών θα ακούγονται μέχρι την Αφρική!».

πηγή: NovaSports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button